11/24/2013

For Audrey

Nyt pitkästä aikaa palataan ihan normaaleihin kynsikuviin! Tällä viikolla on kynnet tullut tehtyä jo pari kertaa ja kummallakin kerralla olen saanut aikaiseksi sellaiset kynnet, joita on tullut tuijoteltua vähän liikaa. Voisi siis päätellä, että omaa silmää miellyttäviä tuloksia olen saanut aikaan! ;)


Olen tällä hetkellä eri osoitteessa kuin luonnonvalolamppuni, joten kuvailu pitää aina muistaa tehdä niiden muutaman valoisan tunnin aikana. Näiden kynsien kanssa meni pari päivää ennen kuin sain ne oikeaan aikaan kuvattua, mutta onpahan kuvat otettu ihan oikessa luonnonvalossa.

Lakkauksen pohjana on aivan ihana China Glazen For Audrey. Tämä lakka on sellainen minkä ostamista en epäröinyt kun se eteen tuli ja yhä olen supertyytyväinen ostokseeni. Kun tyttöjen kanssa puhuttiin niistä China Glazen lakoista jotka omasta mielestä pitäisi omistaa, niin tämä oli omalla listallani ehdottomasti. Nimeään myöten onnistunut lakka.

Koristeluksi onkin sitten päätynyt aina toimiva koukeroleimailu. Söpöt kuvat ja valkoinen ja Audrey toimivat ainakin omasta mielestäni hyvin yhdessä!


Rimmel - Base Coat
China Glaze - For Audrey
Konad - White
Cheeky - European Romance

4 kommenttia :