11/19/2013

Alusta Loppuun: Kynsimiitti pt. 3 II

Kynsimiitti aloiteltiin tällä kertaa Joensuun Sokoksen pääovilta. Kokoonnuimme kaikki sinne ja jatkoimme "kokoustilaan", jonne meille oli järjestetty kauneustunti kahvin ja naposteltavien kanssa. Tunnin aikana käsiteltiin syksyn uutuusmeikkejä ja -kynsilakkoja. Oli huiman hienoa, että saatiin miittiin tällainen aloitus. Esittelemässä meikkejä ja muutamaa tyttöä meikkaamassa oli Sokokselta kaksi hyvin asiantuntevaa ja mukavaa työntekijää. 

Kauneustunnilla käsiteltyjä merkkejä olivat esimerkiksi Alessandro, Lumene, IsaDora, OPI, Trind, Essie ja Estee Lauder


Trindillä on tunnetusti paljon kynsien hoitotuotteita, mutta myös kynsilakkoja. Lähtiessämme kauneustunnilta saimme mukaan pussukat, joista löytyi jokaiselle oma Trindin kynsilakka (en ole koskaan ennen päässyt kokeilemaan) ja Biothermin Aquasource -paketit.  Lisäksi saimme muutamia arvottavia tuotteita, pussista löytyi mm. Trindin hoitavia/korjaavia -lakkoja ja kynsiviiloja. Itse sain arvonnassa kynsiviilan, mikä tulikin tarpeeseen entisen viilani ollessa jo hieman liian kulunut.


Essien joulu-uutuuksista löytyi kuvassakin näkyviä pakkauksia, joista löytyy kaksi kynsilakkaa. Paketin hinta oli 19,90 € ja ottaen huomioon, että Suomessa yhden Essien lakan hinta on yleensä se 15€, on paketin hinta hyvin kohtuullinen. Vielä ennen joulua on tarkoitus käydä Sokoksella katsomassa jos itselleni löytyisi sieltä sopiva joululahja ;)

OPIlta löytyy myös omia pakettejaan kuten kuvassa oleva Pink of Hearts -paketti, johon kuuluu kaksi kynsilakkaa ja tarroja. OPI julkaisee joka vuosi roosanauha-kampanjaan kuuluvia lakkoja ja tämä on siis tämän vuoden paketti. Tämäkin voisi omaan kokoelmaani liittyä mikäli pinkkejä ja vaaleanpunaisia ei olisi jo laatikot täynnä..

Vaikutti edelleen vahvasti siltä, että tekstuurilakat pitävät pintansa. Tästä kertoivat IsaDoran tekstuurilakat sekä Lumenen oma tekstuurilakkakokoelma. Vaikka en tekstuurilakkojen suurin ystävä olekaan, en silti pitäisi kultaisen tai hopeisen tekstuurilakan hankkimista huonona ajatuksena, sellaiset löytyisivät IsaDoralta.

Samoiten geelilakkaus tuntuu nostavansa päätään, siitä kertoo esim. vasemmassa ylänurkassa näkyvä Alessandron Striplac -paketti. Alessandro -merkkiin olen aikaisemmin törmännyt kyseisen merkin julkaistua Nail Dots -lakan, joka toimii samalla ajatuksella kuin OPIn Spotted -lakka. Kuvassa näkyvän geelilakkauspaketin suuri idea on siinä, että geelilakkaus lähtee peel off -tekniikalla irti. Geelilakkausta en ole ikinä päässyt kokeilemaan, mutta tulevaisuudessa tämäkin asia korjaantuu, pysykää siis kuulolla ;)

Samoiten tunnilla näkyi myös varmaan usealle jo tuttu kirja eli Mariela Sarkiman Make Up Bible. Tämän kirjan hankkiminen nyt myös vähän kiinnostaa, ehkä sekin voisi löytyä omasta joululahjalistasta (mutta Lauren Conradin Style ja Beauty -kirjat kyllä kiinnostavat kovasti myös). 

Tunnilla käsitellyistä meikeistä en teille suuremmin osaa kertoa, oma käsityskyky riittää kynsilakkoihin asti :D Tunnin aikana kerrotiin kuitenkin myös Sokoksella tarjottavasta kauneusopastuksesta, jossa opetetaan meikkaamaan, joten se kuulostaa itselleni juuri oikealta paikalta! Tunnilla kaksi tyttöä saivat myös silmämeikin, hyviä kuvia tunnista kannattaa käydä katsomassa Katjamarian blogista!


Suuri kiitos Joensuun Sokokselle tästä tilaisuudesta!

Postauksen linkit vievät teidät Sokoksen verkkokaupan sivuille, en hyödy mitenkään klikkailuista, ne ovat sitä varten, että löytäisitte kyseisistä tuotteista helpommin tietoa! :)

2 kommenttia :

  1. Mie kävin näitä tuotteita Sokoksella hypistelemässä :3 Yksi toinenkin OPI:n setti oli tullut, mitä ei vaan esittelyssä ollut. Essien boxit on kyllä ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien boksit kyllä houkuttelisi, mutta saa kyllä sattua hyvät värit samaan laatikkoon ;)

      Poista