11/20/2013

Alusta Loppuun: Kynsimiitti pt. 3 III

Ja miittijutut senkun jatkuvat ;) Enää muutama osa ja sitten alkaa olla meidän lauantaipäivä käsitelty. Tällä kertaa luvassa vähän kevyempää asiaa eli lakkaukset. Ensi kerralla sitten katsellaan mitä tuotteita sponsoreilta saatiin.

Tässä nyt ihan ensin omat lakkaukseni miittiä varten. Viikko sitten lyhentämäni kynnet eivät ehtineet kasvakaan ihan haluttuun muotoon joten kynnet näyttivät koko ajan vähän tyhmiltä. Harmi, että juuri tällä kertaa, mutta ainahan se tällaisiin tapahtumiin sattuu ;) Teemana meillä oli lakkauksissa pikkujoulut. Itsellä ajatuksena siis ihan lumihiutaleet ja sitten joulupukin ööö..maha ja vyö?


Kuten jo aikaisemmin kerroin, niin tällä kertaa jokaisen halukkaan kynnet kuvattiin erikseen ja niistä siis äänestettiin eniten teemanmukaiset kynnet. Kuvista koottiin kollaasi ja nyt kollaasi jaetaan teidän kanssa. Ja koska teitä kuitenkin kiinnostaa, niin äänestyksen voittaneet Elizaaan kynnet ovat nuo valkoiset kynnet, joissa on punaisia ja hopeisia raitoja sekä joulukukka :)

Kynsissä selvästi on teemaa noudateltu ja todella nättiä kynsiä olikin. Itse sain tutustua kaikkiin kynsiin heti alkuun kuvaillessa ne läpi. Nyt kollaasien tekemisen jälkeen osaan suunnilleen myös sanoa mitkä kynnet ovat kenenkin :D


Rimmel - Base Coat
OPI - Keeping Suzi at Bay
China Glaze - Merry Berry
China Glaze - White Out
China Glaze - Liquid Leather
China Glaze - Lorelei's Tiara
China Glaze - Goldie But Goodie
China Glaze - Gossip Over Gilmets
Konad - White
Bundle Monster - 323

2 kommenttia :

  1. Nätit kynnet ollu sullakin! Ja tuo nimetön on ihan mahtava. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D Hauskaa huomata millainen ero saadaan kynsien ulkonäköön valokuvan perusteella, omasta mielestä nimittäin tuo kynsilakkapullon kanssa kuvaaminen on ollut tässä paljon toimivampi vaihtoehto! :D

      Poista