11/08/2013

Highlight of My Autumn?

Eilen kävi kynsiä laitattamassa iso ystäväporukka eli illan aikana laittelin kolmet kynnet. Eilen sain päätökseen yhden tooosi ison kouluhomman, joten ilta tyttöjen kanssa oli juuri mitä kaipasinkin! Samalla sain myös mitä olen toivonutkin eli vähän isomman porukan kynsiä laittamaan :) Tämä päivä meni sitten koulustressin helpottaessa sängyssä ja sohvalla makoillen, yleensä joku flunssa tai migreeni tämmöisten jälkeen iskee. Nyt kuitenkin olen ihan tolpillani, ehkä huomenna voisi palata taas muiden koulujuttujen ääreen :) 

Tässä postauksessa ensiksi valmiit saadut kynnet, joihin kynsien omistaja ei tainnut tällä kertaa olla oikein tyytyväinen, syynä liian iso kuvio, joka ei kynsillä näyttänyt sitten ihan samalta kuin laatassa :) Omasta mielestä kynnet ovat kuitenkin ihan mukavat ja koukeroa niistä kyllä löytyy :) Piristystä värimaailman puolesta myös pimeään syksyyn!


Lakkana käytetty China Glazen Highlight of My Summeria, joka on blogissa kerran aikaisemmin pyörähtänyt. Varmaan maailman ainoita neonvihreitä kynsilakkoja joista en halua luopua. Ihana. Leimaukset jälleen Cheekyn European Romance -laatasta joka on kyllä käyttökerroillaan maksanut itsensä jo takaisin monesti. Pitää varmaan kurkkia Cheekyn jättilaattojen valikoimia, hinnat kun ovat kohdillaan ja laatat itsellä kovassa käytössä :)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Highlight of My Summer
Konad - Light Bronze
CH - European Romance

4 kommenttia :

 1. Kauniit kynnet! Kaunis lakka muutenkin sävyltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kaunis sävy ollakseen neonvihreän värinen! :D

   Poista
 2. Oi että! Just mun näköiset kynnet, tosi kauniit!! Highlight löytyy myös omasta laatikosta, se on kyllä superkiva lakka!
  Mukavaa, että sait vähän hengähtää ja saitte viettää illan kiva puuhan parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tykkäsit! :) Itselle tämä on kyllä tosiaan aika yllättävä lakkaihastus, mutta mukavaa vaihtelua pinkkeihin ;)

   Poista