11/06/2013

Suihkuverho

Suihku on varmaan ainut hetki päivästä kun olen hiljaa itsekseni enkä katso telkkaria, istu tietokoneella tai leiki iPadin kanssa. Siellä siis teen kaiken suuren ajatteluni. Edes koulu- ja kotimatkoilla en pysty ajattelemaan omia asioitani, koska kaikki keskittyminen menee siihen, että selviän pyörällä paikasta A paikkaan B törmäämättä pyörätiellä tupakoiviin amiksiin tai lukiolaisiin. Nice. Ja silloin kun suihkussa ei ole mitään ajateltavaa alan tuijotella meidän suihkuverhoa, jolla on valkoinen pohjaväri ja kuvioina mustia koukeroita. Useammin kuin kerran olen miettinyt samanlaisten kynsien toteuttamista. Nyt pääsin kerrankin siihen toteutusvaiheeseen asti.


Cheekyn European Romance -laatta oli ehdoton valinta näiden kynsien toteuttamisessa. Meninpä sitten vain valitsemaan sellaisen koukerokuvion minkä keskellä on suora viiva. Muuta ongelmaa siinä ei ole kun se, että se suora viiva olisi mukavaa saada keskellä kynttä ja niin, pysymään suorana. Ihan mukavat kynnet tuli viivasta ja sen paikasta huolimatta. Olen myös parantanut taitoja siinä, että en levitä leimauslakkaa päällyslakalla!

Näitä kynsiä tehdessä katselin viimeistä Gossip Girlin jaksoa. Sarjaa olen seurannut ensimmäisestä Mtv3:lla lähetetystä jaksosta asti. Olen hirmuinen tv-sarjojen tuijottaja noin muutenkin: täydelliset naiset, greyn anatomia, gilmoren tytöt, lost, supernatural, private practise, tunteet pelissä, näkijä, teho-osasto..Minkä vaan saa dvd-boksille niin kyllä kelpaa! Sitten joudun olemaan surullinen kun yläasteelta/lukiosta asti seuratut sarjat loppuu. Niinkuin täydelliset naiset, sitä seurasin tajuamattani 10 vuotta ja bokseilta olen sen katsonut uudestaan ainakin 5 kertaa ellen useamminkin. Uusin tv-sarja -rakkaus on ehdottomasti Downton Abbey, sarjana täysin nerokas ja upea! Nyt GG loppui ja seuraavaksi Downton loppuu :( Downton on oikeastaan ainut sellainen sarja, jonka tunnusmusiikin alkaminen saa kananlihalle ja istun koko jakson hiljaa ilman ipadia tai puhelinta.  Tässäpä yllättävä ja asiaankuulumaton avautuminen toisesta harrastuksesta. 



Rimmel - Base Coat
China Glaze - White Out
Konad - Black
Cheeky - European Romance

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti