11/06/2013

So Simple

Ihan oikeasti, voiko kynnet enää yksinkertaisemmaksi mennä? Tänään siis vain pelkkä lakka. Koristelut tulee sitten myöhemmin! :)


Kyseessä ei tällä kertaa ole edes ns. värilakka vaan China Glazen White Out, joka oli menossa koristeluiden alle. Päätin kuitenkin napata kuvan lakasta ilman koristuksia, ihan täysin valkoisia kynsiä ei tässä blogissa ole tainnut näkyäkään? Täydellisiä valkoisia lakkoja tunnutaan aina kyselevän jokaisella palstalla. Itsellä tämä on ollut ihan toimiva lakka. Kaksi kerrosta + päällyslakka on näissäkin kuvissa ja se riittää. Päällyslakka tekee lakan pinnasta viimeistään siistin.

Toinen syy näiden kynsien julkaisulle on MTV:llä pyörivät EMA-gaalan mainokset, joissa Miley Cyrus hengaa matkalaukussa pitkillä valkoisilla kynsillä. En ole ihan täysin varma miksi neiti on halunnut juuri valkoiset kynnet kun kynsille voisi tehdä niiiiiiin paljon muutakin, mutta näillä mennään! Omasta mielestä valkoiset kynnet ovat tässä kuvassakin ihan ok, mutta sitten livenä vähän luonnottomat. Joku off-white -sävy on sitten ehkä vähän parempi ratkaisu, kuten esim. OPIn My Vampire is Buff. Onko teillä mielipiteitä asiasta?


Rimmel - Base Coat
China Glaze - White Out

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti