12/11/2013

11. & 12. Luukku: China Glaze - All A Flutter

Tämän vuoden kesällä ilmestynyt China Glazen kokoelma On the Horizon koostui yksinomaan tikkuglitter -lakoista. Nämä lakat antavat kynnelle höyhenmäisen pinnan. Oikeaan väriin yhdistettynä kokoelman lakat tekevät juurikin niin.

Itse koin tarvetta hankkia kokoelmasta vain yhden lakan ja senkin vasta talvella. Kyseinen lakka on siis tämä, All a Flutter. Lakka sisältää vaaleansinisiä, vaalean oransseja ja muutamia valkoisia tikkuja. Itse lakkaisin kyseisen lakan alle vaaleansinistä.



Täytyy selvästi taas siirtyä nopeasti kuvaamaan lakkoja kynsillä, koska tämänkin lakan kuvaaminen tikutettuna oli ihan mahdoton tehtävä! Alla olevassa kuvassa lakka näyttää siltä, että olisin levitellyt tikulla kasan strösseleitä. No, taidan luovuttaa kuvaamisen kanssa ja mennä syömään kyseisen tikun..Pullosta otettu kuva on siis paljon onnistuneempi kuvaus tästä lakasta.



Nyt ollaan joulukalenterin puolessa välissä, ihan hyvinhän tämä on tänne asti sujunut! :) Nyt pitäisi vaan päättää mitkä lakat tulevat lopuissa luukuissa näkymään, siinä onkin pohdittavaa..


China Glaze - All a Flutter

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti