12/10/2013

Ristiäiskynnet

Aika harvoin pääsee tämä tyttö kirjoittelemaan tekemistään ristiäiskynsistä, edellisistä ristiäisistä kun on aikaa sellaiset 18 vuotta ja silloin tuli harvemmin lakkailtua kynsiä - ottaen huomioon, että olin vasta 5 -vuotias.

Kynsien sävyistä voipi ehkä päätellä, että kyseessä oli pienen pojan ristiäiset. Lakkasin siis kynnet arvaamattomasti vaaleansiniseksi. Kynnet ovat suora kopio Sonnelan -kynsistä, jotka löytää täältä. Piti löytää jokin sopiva ja tyylikäs ratkaisu kynsille ja tämä oli juuri sitä. Täysin tilanteeseen sopivat kynnet! Kiitos siis Sonnelle! :)


Koska loistavan laatuinen ja tämän sävyinen vaaleansininen lakka on vielä löytämättä, niin lakkasin nämäkin kynnet sitten KoneHelsingin WL01 -lakalla. Sävy on juuri mitä haluan, mutta laatu ei sitten niinkään. Strassien korvikkeena toimii OPIn I Snow You Love Me, jonka hankkimista pohdin pitkään ja nyt on pakko sanoa, että ihan liian kauan! Täydellinen lakka sellaisille kuin minä, jotka repivät kynsiltä kaiken ulkonevan liian nopsaan irti. Jo ensimmäisellä käyttökerralla alkoi pelottaa se, kauan tämä lakka oikein riittää. Strasseihin verraten tämä lakka on myös loistava siinä mielessä, että lakka kimaltelee myös päällyslakan alta kauniisti.


Rimmel - Base Coat
KoneHelsinki - WL01
OPI - I Snow You Love Me

4 kommenttia :

  1. Tää kaunis lakkaus ei kyllä helpottanut yhtään halua hankkia toi Opi... :) Jospa Tallinnasta sen nappaisin joulun jälkeen. ? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa! :) Itse mietin kanssa pitkään, mutta nyt en kyllä antaisi enää pois! :)

      Poista
  2. Ihanat! :) ja pojan ristiäisiin juuri sopivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ei aina tarvi keksiä pyörää uudestaan, vaaleansininen käy hyvin! :)

      Poista