12/09/2013

9. & 10. Luukku: Color Club - East Austin

Tämä lakka on tehnyt tuloaan luokseni jo piiiitkän aikaa. Sen toimitus ei siis kestänyt pitkään, vaan sen hankkimispäätöksen tekeminen. Suomessa hinnat ovat tällä lakalla aika kohdallaan (n. 9 €), joten hankin lakan lopulta ebaysta. Nyt olen ollut sen kanssa samassa taloudessa noin 18 tuntia, joten eiköhän ole jo korkea aika näyttää tätä teillekin!

Color Clubin East Austin on kirkas (ehkä jopa neon) koralli. Lakka on tämän syksyn Girl About Town -kokoelman lakka. Kyseisestä kokoelmasta voisin ehkä haluta muutaman lakan enemmänkin, mutta tämä on hyvä aloitus. Syksyllä kokoelman ilmestyessä olin iloinen siitä, että tämä syyskokoelma piti sisällään muutakin kuin vain tummia sävyjä ja tekstuurilakkoja.
East Austin kuivuu mattapintaiseksi, kuten neonlakoilla on tapana. Tikulla lakkaa on kaksi kerrosta, mikä on mielestäni sopiva määrä tällä lakalla. Tikulle lakkaaminen sujui hienosti ja lakan koostumus oli helposti käsiteltävää.Tämän luukun lakka on vain tikutettu, mutta tämän lakan tulette varmasti näkemään myös kynsillä! :)


Color Club - East Austin

PS. Robbien liput hankittu, jeeee!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti