12/07/2013

7. & 8. Luukku: OPI - Let Me Entertain You

Tällä kertaa ruutuun saapuu ensimmäinen OPIn lakka tässä joulukalenterissa. Kyseinen lakka on hyvin tuore lisäys omassa kokoelmassa ja tilattu juurikin sen nimen takia. Onneksi lakka itsessäänkin on aikas komea ;) Robbie Williamsin fanina tällainen lakka on aika pakollinen hankinta, myös Metallicaan liittyvät lakat ostaisin mielelläni. Lakka kuuluu vuoden 2010 Holiday -kokoelmaan nimeltään Burlesque. Let Me Entertain You on punaisen ja pinkin välissä oleva hurjasti kimalteleva lakka. Mieleen tulee kaukaisesti myös China Glazen Ruby Pumps, vaikka Ruby on selvästi punaisempi.



Ilman sitä kuuluisaa luonnonvalolamppua tämä neiti osoittautui aika vaikeaksi kuvattavaksi, mutta yritin valita sellaisia kuvia, joista lakan ominaisuudet tulisivat esille :) Kaksi seuraavaa kuvaa on otettu sisällä ikkunan vieressä aamulla valon tullessa. Alimmainen kuva on taas selvästi valoisampi, se on otettu ulkona, samaan aikaan kuin kuva pullosta. Kirkkaassa valossa lakassa on siis selvästi enemmän pinkkiä puolta, pimeämmässä taas punaista. Alla olevista kuvista keskimmäinen on eniten omaan mieleeni lakan monista puolista ja sävyistä.

Itse olen todella huono sanomaan sitä, että mikä lakka ( = väri ) sopii itselleni ja mikä ei. Tämän lakan kanssa olen kuitenkin sitä mieltä, että se ei omaan ihonväriini oikein sovellu. Väri tekee omasta ihostani kellertävän tai sitten kadottaa siitä kaiken värin. Koristeltuna tai leimailtuna lakka voisi kuitenkin olla itsellenikin sopiva. Tämä lakka on kuitenkin erikoistapaus enkä siitä tule luopumaan! :)



Lakka levittyy ja peittää hyvin, paremmin kuin osasin odottaa. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta. Kolmatta en jäänyt kaipaamaan, mutta ehkä tarkempi lakkailija haluaisi lisätä sellaisen. Lakkaa poistaessa sen glitter-ominaisuudet huomasi, mutta kuitenkin poistaminen tapahtui aikas helposti. Jälleen kerran samanlaisuutta oli havaittavissa sen Ruby Pumpsin kanssa. Ruby ehkä hieman hankalampi puhdistettava kuin tämä :)



Rimmel - Base Coat
OPI - Let Me Entertain You

PS. Maanantaina myyntiin Robbie Williamsin liput ja torstaina Metallican. Stressiä jo vähän ilmassa :D

4 kommenttia :

  1. Hassu sattuma, itsekin sain taman lakan hyppysiini ihan muutama paiva sitten, niinikaan Robbie-yhteyden takia oli pitkaan himotuslistallani. : ) Ihana on han. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on kyllä! :) Ja nyt vielä ihanampi kun on liput Robbien toukokuun keikalle hommattu! :)

      Poista