12/12/2013

13. & 14. Luukku: China Glaze - Strawberry Fields

China Glazen Strawberry Fields on hyvin uusi lakka itselläni, itseasiassa vain muutaman päivän vanha. Ostoksista on tulossa enemmän juttua myöhemmin, viimeisestä läpikäynnistä onkin hetki taas aikaa. Strawberry Fields on tuttu lakka itselleni monista listauksista, joissa luetellaan China Glazen lakat, jotka on pakko omistaa. No nyt sitten omistan! Nyt kun olen nähnyt lakan oikeasti ja kynsillä niin on todettava, että lakka ei ole kuvissa ollenkaan arvoisensa. Onneksi omaan tilaukseen jäi yhden lakan "tyhjä paikka" ja päädyin ottamaan tämän mukaan. Lakka on vuodelta 2009, kokoelmasta Summer Days. Voisi siis väittää lakan olevan jo vähän klassikko ;)


Yritin saada toisessa kuvassa näkymään edes vähän lakassa olevan kultaisen shimmerin. Kuviin sitä on erittäin vaikea vangita kuten nyt olen googlen kuvahaun kauttakin huomannut. Toivottavasti ottamani kuvat vakuuttavat kuitenkin teidätkin ostaman kyseisen lakan ;)


Lakan levittäminen sujui ihan mukavasti, ei ongelmia. Poistamisesta en osaa sanoa, koska tapahtui lakan ollessa vielä kosteaa. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, ilman päällyslakkaa. Tulen varmasti käyttämään tätä lakkaa piankin, kunhan vaan keksin sille veroisensa koristelutavan :) Sopii hyvin pinkistä tykkääville, pieni ekstra on lakassa vaan mukana kultaisuuden ja kimalteen muodossa.


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Strawberry Fields

2 kommenttia :

  1. Tämä on mulla varmaan käytetyin lakka. Sellaisten päivien pelastus kun ei meinaa keksiä mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on varmaan just semmonen turvalakka :) Jos haluaa jotenkin koristella välttämättä niin decalit ja hyvä on! :)

      Poista