12/13/2013

China Glaze - Happy HoliGlaze!

China Glazen tämän joulun kokoelma on nimeltään Happy HoliGlaze. Kokoelmaan kuuluu 12 lakkaa, joista 6 on glitterlakkoja. Itse omistan näistä kuudesta lakasta neljä: All Wrapped Up, Be Merry, Be Bright, Your Present Required ja Put a Bow On It.



Ensimmäiseksi All Wrapped Up. Tämän lakan sain meidän talven kynsimiitistä, jonne MiMax lähetti koko kyseisen joulukokoelman. Tämä oli myös omalla toivelistallani, joten olen aika iloinen sen saamisesta. Ajattelin lakkaa korvaamaan OPIn Alcatraz Rocks -lakan puutetta, mutta voi olla, ettei se siihen ihan täysin sovellu. Hieman pelottaa se, että onko lakka liian "tylsä" ja tuleeko sitä käytettyä. Aika näyttää.


Be Merry, Be Bright sisältääkin sitten kahta väristä glitteriä eli punaista ja sinistä. Omaan mieleen tulee tästä lakasta aina Monsters Ball -kokoelman Howl You Doin', vaikka lakat erilaisia ovatkin. Lakka on pullossa todella kaunis kuten myös Your Present Required. Toivottavasti ne siirtyvät kynsille yhtä kauniina. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen Be Merry, Be Bright ei vielä täysin vakuuttanut, mutta omassa ideoinnissa on vikaa myös! Asiahan taitaa olla niin, että jokaisesta lakasta saa kauniin kun vaan löytää sille oikein käyttötavan? 



Your Present Required oli alusta asti ihan ehdoton hankinta, koska samanlaista glitteriä ei omasta kokoelmasta löydy ja onhan se niin kaunis. Tämän ja edellisen lakan käytön kanssa saa vähän käyttää mielikuvitusta ellei halua vain lakata toisen värilakan päälle. Googlen kuvahaku on toiminut tässä tarkoituksessa hyvin kun ennen lakkojen hankintaa pohdin sitä, miten niitä oikein voisi käyttää.


Put a Bow On It on kaunis tumman pinkki glitterlakka. Muistuttaa All Wrapped Upin kanssa koostumukseltaan I'm Not a Lionia, joka peittää helposti ilman toista lakkaa alla. Toista samanlaista lakkaa ei omista laatikoista löydy, mikä on aika erikoista ottaen huomioon ettei tämä lakka nyt niiiiin erikoinen ole. 


Eiköhän tästä porukasta löydy joululomalle muutama mukaanotettava lakka ;) Ja lopuksi vielä kaikki neljä yhdessä:

2 kommenttia :

  1. Your Present Required näyttääkin melkoisen kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana lakka, ei tule toista samanlaista heti mieleen! :)

      Poista