12/14/2013

15. & 16. Luukku: China Glaze - Flip Flop Fantasy & Color Club - East Austin

Kyllä, tiedän, että Color Clubin East Austin pyörähti jo kalenterin luukussa. Kuitenkin kun tuli aika esitellä China Glazen Flip Flop Fantasy, oli East Austin niin samanlainen, että halusin sen mukaan vielä toisen kerran. Flip Flop Fantasy on kokoelmasta Poolside, vuodelta 2010 eli ihan tuore tapaus ei ole kyseessä.


Luonnonvalossa lakat ovat paljon samanlaisemmat kuin yllä olevassa kuvassa. Kuvassa lakoilla näkyy selvä ero. Luonnossa ero on selvin vasta kun kumpikin on lakattuna kynsille. Tein siis tempun ja lakkasin joka toisen kynnen toisella lakalla. CG on tietenkin Flip Flop Fantasy ja CC East Austin. 


Hämmästyn aina kun huomaan pitäväni paljon ostamistani lakoista. Tietysti on aina niitä selviä tapauksia joita tietää ihailevansa maasta kuuhun, mutta sitten on tällaisia rajatapauksia, joista ei osaa oikein sanoa ennen niiden kokeilemista. Flip Flop Fantasy on ehdottomasti yksi näitä lakkoja. Ehkä en laittaisi sitä nyt jouluna kynsille, mutta keväämmällä tulee tästä varmaan yksi suosikkeja. East Austin näyttää FFF verrattuna aika vaalealta, joten ehkä siitä tulee sitten talvellakin enemmän käytetty lakka. Erikoista, että juuri nyt tilauksistani tulee kovasti korallisia lakkoja, mutta ne nyt vaan sattuvat olemaan mieleen juuri nyt :)

Kumpaakaan lakkaa ei ole lakattu kuvassa valkoisen lakan päälle, vaan ovat kynnellä pelkän Base Coatin kanssa. Kumpaakin lakkaa on kolme kerrosta kynsillä ja kummallakin oli taipumus raidoittua, kolmella kerroksella ja ilman päällyslakkaa senkin tilanteen sai kuitenkin hallintaan. Tuleeko teidän hankittua kumpaakaan vai omistatteko jo kenties toisen lakoista, ehkä molemmat?


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Flip Flop Fantasy
Color Club - East Austin

PS. Blogin 200. postaus! :)

2 kommenttia :

  1. Onnea 200 sadasta!

    Hyvä vertailu, oonkin miettinyt noiden eroa :) minulla on toi China Glaze joten CC:ta tuskin tulee hankittua, vaikka kivalta sekin näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vaikka hyvin samanlaisia värejä onkin niin luulenpa, että pidän itselläni kummatkin. Mutta samanlaisessa tilanteessa en varmaan myöskään ostaisi CC:ta, toinen riittää kyllä :>

      Poista