12/21/2013

21. & 22. Luukku: China Glaze - Riveting

"En käytä oransseja lakkoja, joten en tarvitse tätäkään", "Kaunis kimallus, mutta liian räikeän värinen". Näin olen perustellut itselleni sitä, että olen jättänyt China Glazen Rivetingin aina tilaamatta. En perustelisi enää. Vuoden 2012 The Hunger Games Capitol Colors -kokoelmassa ilmestynyt lakka on aika komea tapaus.


Tikuttaessani lakkaa epäilin sen peittävyyttä. Kun taas lakkasin sen kynsille, ei peittävyyden kanssa ollut minkäänlaista ongelmaa. Lakka levittyy kauniisti ja peittääkin tosiaan hyvin, kuvissa kynsillä kaksi kerrosta. Ihanaa huomata, että omat värikammot alkavat pikkuhiljaa helpottaa. Tummat värit ovat mukavia ja ei tämä oranssikaan enää pelota. Enää kun saisi kynnet haluamaansa muotoon niin voisi sitten olla vielä vähän iloisempi ;)


Omasta mielestä Capitol Colors -kokoelma ei ollut ehkä niin onnistunut kun olisi voinut toivoa. Kahdesta ensimmäisestä kirjasta pidin ihan suunnattomasti, mielestäni kolmas oli vähän huono (saako tätä mieltä olla? :D). Mutta mikä on Capitolista jäänyt mieleen? Se, että ihmiset pukeutuvat räikeästi ja rohkeasti, käyttäen vaikka minkälaisia värejä. Sen sijaan tämä lakkakokoelma koostuu ruskeista, mustista ja hyvin himmeistä väreistä. Enemmän tämä sopisikin sitten vyöhykkeiden kokoelmaksi. Capitol -kokoelmaan olisin kaivannut samantyyppisiä ratkaisuja kuin Cirque Du Soleil -kokoelmassa. Onko kukaan muu samaa mieltä? Kun tämä on nyt sanottu, tämä lakka on mielestäni kuitenkin todella kaunis.



Rimmel - Base Coat
China Glaze - Riveting

4 kommenttia :

  1. Riveting, meikäläisen ykkös-rakkaus-lakka :3

    VastaaPoista
  2. Riveting on huikea! Liian vähän tulee lakattua sillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin hieno! :) Itse odottelen vielä ensimmäistä virallista lakkauskertaa! :)

      Poista