12/23/2013

23. Luukku: KIKO - 641

Tänä keväänä sain jotenkin niin tuurin kautta itselleni KIKON Sugar Mat -sarjasta (2013) ne lakat, jotka halusinkin. Tänään yksi niistä eli numero 641 nimeltään Strawberry Pink. Lakka on kaunis tekstuurilakka.



Nämä KIKOt meinaavat olla parhaimman näköisiä pullossa, vaikka kynnelläkin ovat kauniita. Mutta katsokaa nyt yllä olevaa kuvaa, miten lakka voisikaan yltää samaan kynsillä? Osassa kokoelman lakoista on mukana myös glitteriä kuten tässä lakassa, mutta KIKO julkaisi myös sellaisia tekstuurilakkoja joissa glitteriä ei ole.

KIKON Sugar Mat -tekstuurilakat ovat omaan mieleeni myös siksi, että niiden tekstuuri-efekti ei ole niin rosoinen ja voimakas kuin monissa muissa lakoissa. Näitähän uskaltaa jopa käyttää ilman pelkoa siitä, että hiukset ovat niissä koko ajan kiinni tai villapaita raapii kynsiä. Harmi, että kuitenkaan tekstuurilakkoja ei tule hurjasti käytettyä, mutta jos tulisi niin olisivat KIKOt koko ajan kynsillä ;)


Mitä pidätte tästä lakasta? :)


Rimmel - Base Coat
KIKO - 641 (Strawberry Pink)

5 kommenttia :

  1. Näyttää kyllä todella herkulliselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika ihana kyllä on, ei tosin kovin jouluinen ;)

      Poista
  2. Tuo on kyllä ihana :3
    Itse juuri tilasin sen uuden Sugar Matt -kokoelman Kikolta, kun he kerta nyt toimittavat Suomeenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, pitäisköhän itsekin vähän kurkkia :> Toisaalta tekstuureja tulee käytettyä niin vähän ettei ehkä kannata hankkia nyt lisää :D

      Poista
    2. Kannattaa käydä katsomassa :) Ja onhan siellä muitakin kokoelmia. Vanhoja Sugar Matteja oli vain yksi enää siellä ja peruslakkoja ihanissa sävyissä :3

      Poista