12/31/2013

Hyvää Uutta Vuotta!

Nyt alkaa olla pikkuhiljaa aika laittaa vuosi 2013 pakettiin ja aloitella vuotta 2014. Esittelyyn siis vielä tämän vuoden viimeiset lakkailut (ellen nyt jostain syystä innostu ennen keskiyötä lakkailemaan). Lakkasin kynnet viime yönä kahdentoista ja yhden välillä, siihen aikaan en halunnut muuta kuin kynsille lakat ja pian nukkumaan, että aamulla jaksaa taas lähteä lenkille. Siksi siis kynsillä pohjaväri + glitterlakka. Hieman yksinkertainen, ehkä vähän tylsä, mutta kuitenkin toimiva yhdistelmä! :)


Tämä Isadoran Holographic Nails -sarjan lakka Gold Digger on varmasti sellainen tapaus, joka hyötyy auringonpaisteesta reippaasti. Tällä kertaa sitä ei taaskaan ollut saatavilla, joten kameran asetuksilla olen yrittänyt alemmassa kuvassa tuoda värejä lähemmäs todellisuutta. Ikävä kyllä lakan säihkyvimmät puolet jäävät nyt näkemättä. Alla on Essien Tart Deco, joka on tämän vuoden parhaita lakkaostoksia (vuoden lempparilakoista tulossa myöhemmin myös postaus). 

Gold Diggeria kynsillä kaksi kerrosta, myöhemmin totesin, että yksi paksu kerros olisi ollut tarpeeksi. Nyt on vähän siinä ja siinä onko lakka liikaa. Parhaat holo-efektit jäävät nyt näkemättä, taitaa olla aika kesäinen tapaus. Muita sarjan lakkoja ja peel off -lakkaa vielä kaipailen itselleni, toivottavasti jostain kaupasta niitä vielä löytyy! 

Toivotan kaikille nyt hyvää uutta vuotta, tavataan taas vuonna 2014! :) Käykää osallistumassa arvontaan ja lukemassa vuosikatsauksen ensimmäinen osa! 


Rimmel - Base Coat
Etude House - Peel Off Base Coat
Essie - Tart Deco
Isadora - Gold Digger

2 kommenttia :

  1. Hyvää uutta vuotta! :) Tuo Tart Deco on kyllä herkullisen värinen. Kovasti koitan todistella itselleni, että kolme sävyä noista IsaDoran Holographic Nailseista riittäis, mutta niissäkin ois niin monta nättiä sävyä vielä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! :) Mulle ei kyllä tuo yksi vielä riitä, pitää saada vielä enemmän! :D Tekstuureista yritin sanoa itelleni, että nyt jo riittää, sitten muistin Zoyan olemassaolon :D

      Poista