1/02/2014

Vuosi 2013, osa 2

Jatketaan taas vuoden 2013 hetkillä, tämän jälkeen voidaan sitten siirtyä elämään vuotta 2014! :) 

Heinäkuu:

Heinäkuu meni todella pitkälti töiden parissa, kynsiä lakkailin kuitenkin viime vuotta enemmän ja harrastus oli voimissaan. Ehdin pohtia myös kynsien pituutta ja totesin olevani onnekas, että kesätyö oli pakottanut kynsien lyhennykseen. Blogin ja lakkausten taso nousi siinä samassa. Töissäkäynnin ohessa hemmottelin itseäni tilaamalla Cheekyn laattoja mikä on osoittautunut todella hyväksi ostokseksi. Konadin laatat ovat jääneet melkeinpä käyttämättä kiitos Cheekyjen! Heinäkuussa tutustuin myös China Glazen Sunsational -kokoelmaan.



Elokuu:

Elokuussa tein yhdet blogin aikana eniten kommentoiduimmat kynnet eli kuvassakin olevat pastellikynnet. Nämä olivat sellaiset kynsille äkkiä jotain -kynnet joten huomio vähän yllätti! Mutta jälkeenpäin katseltuina ovat kyllä ihan mukavat :)  Vastasin 11 asiaa minusta ja Näin muokkaan kuviani -haasteisiin. Perehdyttiin tarkemmin myös China Glazen Cirque Du Soleil -sarjan lakkoihin. Elokuun aikana matkustin myös Viroon katsomaan reilut kymmenen vuotta ihailemaani miestä (RW) ja pääsin kynsilakkaostelun makuun! Toteutin kuun lopulla Englannin lippu -kynnet, jotka ovat edelleenkin mielestäni onnistuneet.



Syyskuu:

Oli aika lopetella kesätyöt ja lähteä takaisin opiskelemaan. Esittelin teille CG:n Sunsational -kokoelmasta itselleni kertyneet lakat. Pikkuhiljaa aloin myös siirtyä syysväreihin eli luumuun ja tummanpunaiseen. Niiden ohessa kokeilin myös ruusupuska-kynsiä, jotka kuvassakin näkyvät. Omat lempikynnet syyskuulta olivat Cheekyn laatoilla koristellut merelliset kynnet. Kävin läpi OPI -kokoelmani (muuttunut paljon tästä) ja lakkailin taas kesän tauon jälkeen kavereiden kynsiä.



Lokakuu:

Lokakuun alkuun tein Roosa Nauha -kynnet, jotka olivatkin kovasti omaan mieleen. Teiltä toivon tarinoita kynsilakkojen takaa, joita ei kuitenkaan tullut kuin muutama (vieläkin voi vastailla! ;) ). Lokakuussa alkoi kolmas kynsimiitti myös lähestyä ja sen suunnittelua käsittelin blogissa. Tein muutaman glitterlakkahankinnan, mutta lokakuu oli blogin puolella aika hiljaista aikaa.



Marraskuu: 

Marraskuu aloitettiin Halloween -kynsillä, joista tykkään edelleen tooooosi paljon! Kokeilin myös vesimarmoroinnilla sotkemista, eipä onnistunut taaskaan. Marraskuun suurin tapahtuma oli ehdottomasti myös blogin puolella Kynsimiitti pt. 3. Enemmän miitistä voi lukea tunnisteiden kynsimiitti ja Alusta Loppuun alta :) Huippumallit -sarja sai myös jatkoa kun kuvailin banneria varten lakkoja. Banneri siis meni myös vaihtoon marraskuun aikana ja tämänhetkiseen olen tyytyväinen. Pian taas otan lumihiutaleet pois ja päivitän sitä ehkäpä keväisempään muotoon. Marraskuun lopulla ilmoitin myös uuden joulukalenterin alkamisesta ja sen yleisestä luonteesta.



Joulukuu:

Joulukuun suurin tapahtuma oli tietysti joulukalenteri, jossa joka toinen päivä julkaistiin esittely jostain kynsilakasta ja viimeisestä luukusta paljastui sitten blogin ensimmäinen arvonta, siihen pääsette osallistumaan tästä. Joulukalenterin oli tarkoitus olla vain viihdyttävä, mutta samalla opin myös harrastuksesta paljon. Tärkeimpänä oppina on se, että tässäkin hommassa ennakkoluulot ovat haitaksi. Lakat jotka ovat pullossa tylsiä voivat olla ihania kynsillä ja toisinpäin. Opin myös sen, että jos toivelistalta on löytynyt jokin lakka piiitkän aikaa, niin kannattaa vain tilata se, itse en ainakaan joutunut pettymään. On olemassa joku syy sille, miksi lakkaa on niin kauan katsellut. Kalenterin aikana yritin myös panostaa valokuvaamiseen enemmän.

Joulukuun aikana kotiutui myös China Glazen tämän vuoden joulukokoelman glitterlakkoja. Lakkailin kynnet myös ensimmäisiin ristiäisiin ikinä (edelliset ristiäiset ovat olleet itseni ollessa 5-vuotias). Joulu ja uusi vuosi vietettiin teemakynsillä.   


Paljon on vuoden aikana siis matkaa taas kuljettu ja eteenpäin on päästy. Tiedän nyt itsestäni paljon enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan ja lakkailutaidon kehityksen lisäksi erityisesti kesän aikana kasvoi tämä tyttö itse myös esimerkiksi huomaamaan, ettei muilta tarvitse kuunnella ihan mitä tahansa. 

Välillä erilaisia kynsiblogeja, instagramia ja yleensä inspiraatiokuvia selatessa tuntuu siltä, että itse ei osaa mitään ja blogin pyörittäminenkin on ihan turhaa kun ei mitään osaa. Nyt tunnistan tosiaan sen, että jokaisella on oma tapa tehdä ja omien kynsien ei tarvitse olla ihan samanlaiset. Lisäksi koko ajan ollaan taidoissa menty eteenpäin, viimeisen vuoden aikana on tapahtunut paljon. Tärkeimpänä tekijänä on se, että blogin lukijamäärä kertoo koko ajan, että ei tarvitse lopettaa harrastamista tätä kautta. Määrä on kasvanut koko vuoden ja kommentteja on myös laatikoihin tipahdellut tasaisesti. Kiitos siis teille, ilman lukijoita olisi tämäkin harrastus aivan liian yksinäinen! :) 

Käsitin, että kynsilakka-hulluus on myös ihan harrastus ja se kattaa allensa myös bloggaamisen, blogin koodaamisen, nörttiyden ja valokuvauksen. Joskus jouduin miettimään mihin "kategoriaan" itseni luokittelisin (urheilija, prinsessa, nörtti..) ja nyt ylpeästi totean olevani nörtti. Ihan pikkuisen itsevarmempi tyttö jatkaa harrastusta jälleen ensi vuodenkin, toivottavasti te pysytte myös mukana! :)

2 kommenttia :

  1. Ihana vuoden kertaaminen, mukava muistella menneitä. Pakko myös allekirjoittaa se, että olet kehittynyt hurjasti. Siksi tämä harrastus on minusta kiva että koskaan ei ole "valmis" vaan aina tulee jotain uutta :)

    Niin ja ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja Ihanaa Uutta Vuotta myös sinne! :) Oletkin ollut tosi pitkään blogin lukijana, mukavaa että olet jaksanut seurailla! :)

      Poista