1/16/2014

Historian kertausta

Kauan, kauan sitten ChitChatNails -blogin kirjoittaja alkoi pohtia miksi kutsutaan lakkaustapaa, jossa kynsillä on kaksi erilaista aksenttikynttä. Tästä lähti keskustelu ja lopulta kyseinen bloggaaja nimesi tyylin skittletteksi. Täältä voit käydä lukemassa tarkemman kertomuksen ja myös mielenkiintoista "infoa" tästä tyylistä. 

Kynsiharrastus on ainakin oman käsitykseni mukaan niin uusi harrastusmuoto, että on vaikeaa kuvitella, että silläkin olisi jonkinlaista historiaa. Vaikka skittlette -termin keksiminenkään ei mihikään kymmenen vuoden taakse uloitu, niin silti uuden termin keksiminen ja sen käyttöönotto lasketaan varmasti kynsikoristelun historiaan. Ainakin omassa maailmassani :> Tulipa kerrankin luettua valitun koristelutyylin faktoja ja ohjeita. Yleensä sitä vilkuilee vaan inspiraatiokuvia tai tutoriaaleja.

Tämä on ensimmäinen virallinen skittletteni, joka on keksitty vaan sillä perusteella, että nyt teen skittletten ohjeiden mukaan. Piste. Tosin värit ja koristelutavat päätin ihan itse. Punaista, sinistä, kultaista ja valkoista, aika klassiset meriteemaiset värit, koristelut olivatkin sitten värien valinnan jälkeen selvät. Mutta China Glazen Goldie But Goodie ei kyllä taida olla ihan omanlainen lakkani, edelleen tylsistyttää.


Kynsistä tuli iiihan erilaiset kuin mitä tyyliä yleensä kynsissäni nyt noudattelen, mutta halu saada China Glazen Hey Sailor (ihana punainen ja ihanan laatuinen, kynsillä vain yksi kerros) kynsille oli ihan liian suuri. Samoiten uuden merellisen lakkauksen tekeminen on jo hetken ollut mielessä. Kyllä näillä kynsille sen päivän-pari viihtyy ;) Yritän rajoittaa taas hurjan romaanin kirjoittamista vaikka juttua tuntuisi nyt tulevan. Palataan taas :)


Rimmel - Base Coat
OPI - Keeping Suzi At Bay
China Glaze - Hey Sailor
China Glaze - Goldie But Goodie
Konad - White
Cheeky - 36

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti