1/05/2014

Liukua

Laitetaan blogiin välillä ihan lakkauksistakin kuva. Vihdoin olen siinä vaiheessa blogin kanssa, että juttuja on jonossa julkaistavaksi. Pitää siis ihan miettiä mitä joka kerta niistä julkaiseekaan. Ensiksi suuuuuri kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Muistakaa myös käydä osallistumassa arvontaan! :)

Pitkästä aikaa lakkailin taas kynnet liukuvärjäämällä. Yöllä selasin pinterestistä (pääsette seuraamaan oikean sivupalkin kuvakkeesta) kynsi-inspiraatiokuviani ja päädyin sitten vaaleanpunaisen ja valkoisen värin yhdistelmään. Ikävä kyllä lakkavarastoni joululomalla ovat vähän rajalliset, joten liuku piti toteuttaa vain yhdellä vaaleanpunaisen sävyllä. 


Liukuvärit ovat sen verran kiva koristelutapa, että pitäisi varmaan lomalta palatessa kokeilla sitä vähän enemmänkin. Tässä liu'ussa meni pilalle se, että meikkisieni jota käytin liu'un tekemiseen tarjosi maistiaisiksi myös tuollaisia mustia likatahroja. Sieni näyttää silmälle ihan puhtaalta, mutta silti lopputulos näyttää taas tältä. Miten te vältytte likatahroilta? Pitäisikö sienen olla kosteahko liukua tehdessä? Jos tahroja ei lasketa niin kivat kynnet tuli ja hauskalta näyttivät.

Vaaleanpunaisena valintana oli Essien Lovie Dovie. Ihanan sävyinen lakka ja tulee kovaan käyttöön toisen luottovaaleanpunaiseni rinnalle (saman merkin Cascade Cool). Tämäkin Essie oli hieman tottumaani nestemäisempi, mutta ei haitannut menoa ainakaan liukuvärissä.


Rimmel - Base Coat
China Glaze - White Out
Essie - Lovie Dovie

2 kommenttia :

  1. Ihana liuku:) ehkäpä itsekin pitäisi pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekin pitää kokeilla vielä sitten myöhemmin uudestaan ja ilman noita mustia likatahroja! :D

      Poista