1/08/2014

Oranssia hehkua

Taas yöllä väsyneenä lakkaillessa nappasin käteen China Glazen Riveting -lakan ja aloin sen suurempia miettimättä lakkaamaan sitä kynsille. Ei aksenttikynsiä tai muita, kaikille vain oranssia lakkaa. Kun kynnet oli lakattu, oli vähän ihmetyksen paikka. Mitäs sitten nyt? En halunnut jättää lakkaa ilman koristeluita jo pelkästään siksi, että blogissa se on jo nähty. Lisäksi kynsistä tulee aina kiinnostavammat koristeluiden kanssa.

Kuvahaku petti hakusanoilla "china glaze riveting nail art" ja "orange nail art". Ei mitään! Sitten oli pakko turvautua leimauslaattoihin kun muutakaan ideaa ei tullut. Nappasin siis käteen Cheekyn European Romance -laatan ja hyväksi todettu koukero-kuvio käyttöön taas.

 

Piti myös turvautua kuvaamaan kummankin käden kynnet, koska vasemmasta kädestä (minkä yleensä vain kuvaan) katkesi nimettömän kynsi vähän muita lyhyemmäksi eikä anna tällä hetkellä kaikkein siisteintä kuvaa kynsistä. Muuten kyllä tykkäsin tämänkertaisista kynsistä vaikka ehkä omaan makuun hieman tummat ovatkin ja väriyhdistelmä ei ihan omin juttuni ole. Riveting on kuitenkin kaunis lakka ja kuvatkin leimautuivat mukavasti. Onneksi uskalsin kokeilla.

Pian on edessä paluu suuremman kynsilakkavaraston luokse. Mielessä jo useampia lakkausideoita ja niitä sitten vain toteuttamaan :>


Tähän väliin olisi sopivasti tilaa kirjoitella myös pienestä onnenhetkestä viime viikolla kun Isadora Suomi alkoi minua instagramissa seuraamaan. Taitaapa sitä aika usein tapahtua, mutta mukavaltahan tuo tuntuu! Myös lukijamäärän kasvu tuntuu erittäin hienolta, kiitos! Muistakaa osallistua arvontaan, enää muutama päivä jäljellä! :)



Rimmel - Base Coat
China Glaze - Riveting
Konad - Black
Cheeky - European Romance

2 kommenttia :