2/07/2014

Bottoms Up

Viime kesäisestä China Glazen Sunsational -kokoelmasta oli pakko saada vain mutama lakka, mutta sitten niitä kuitenkin kertyi useampiakin, koska olivathan ne niin kivoja. Kuitenkin alkuperäiseen suunnitelmaan kuului Bottoms Up, hieman kylmä neonpinkki. Nyt talven ollessa tässä vaiheessa olen sitten ruvennut kaivamaan näitä kesän neonsävyjä esille ja innostunut niistä. Väittäisin, että elän lakkailuissani aika vuodenajan ja tapahtumien mukaan. Tämäkin lakka meni kynsille, koska ystävänpäivä on viikon päästä. Käyhän se niinkin :>


Tämä lakkahan ei ole siis mitenkään helpoin lakattava tai kuvattava. Lakatessa sai aika tarkkaan miettiä minkälaisia kerroksia uskaltaa seuraavaksi laittaa ettei lakka jätä kamalia kaljuja länttejä. Onnistuin kuitenkin projektissa eikä tämänlainen laatu nyt niin kamalasti pelota, siinähän sitä lakkaillaan kuin muitakin. Myönnän kyllä, että erittäin laadukas cremelakka on aina ihanaa lakata kynsille, mutta jos pidän väristä olen kyllä valmis näkemään sen eteen vähän vaivaakin. Esimerkiksi China Glazen kevään tuleva kokoelma on ilmeisesti laadultaan aika kamala, mutta koska ne värit olivat niin ihania, haluan niitä ehdottomasti ostaa silti.

Tämä lakka neonvärinä kuivuu mattaiseksi kuten kuvista näkyy. Tällä kertaa ei kuvatessa ollut vielä päällyslakkaa, joten kuivumistulos on hyvin todellinen. Päällyslakka tasoitti väriä paremmin ja jätti kiiltävämmän lopputuloksen. Sävynä pidän tästä lakasta kovasti, joten sen virheet sallittakoon. 


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Bottoms Up

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti