2/08/2014

Aikainen ystävänpäivä

Viime aikoina olen tainnut olla vähän jonkinlaisen talvimasennuksen alla. Kynsien lakkailu ei ole juurikaan jaksanut kiinnostaa vaikka siinä maailmassa muuten olen tiukasti pysynyt mukana seuraamalla uutuuskokoelmia ja lukemalla muiden blogeja sekä keräämällä inspiraatiokuvia. Muutama ilta sitten päätin säikyttää pois inspiraationpuutteen ja aloin vain lakata kynsiä. Lakattavaksi valikoitui viime postauksessa tavattu China Glazen Bottoms Up.

Koristeluja en ollut sen enempää ehtinyt miettiä eivätkä ne niin pääosassa olleetkaan. Sitten lakan kuivuttua valitsin vain leimauslaatasta yhden kuvion, ystävänpäivä tällä kertaa mielessä. Joten mikäli toisia ystävänpäivän kynsiä en ehdi tai keksi toteuttaa niin tässä on nyt edes ne yhdet! Kovin erikoiset tai kummoiset ei kynsistä tulleet, mutta ei ollut tarkoituskaan. Idea oli tosiaan vain säikyttää kynsiväsymys pois ja hyvin se taisi onnistua, mielessä on ollut seuraavat lakkaukset koko ajan :>


Yllättäen tällainen sydän/enkeli-kuvio löytyi Cheekyn European Summer -laatasta, mikä on kyllä käyttökertojen puolesta maksanut itsensä jo monen monta kertaa takaisin. Vähän yksinkertaiset koristelut kuten jo aikaisemmin mainitsin, mutta välillä sallittakoon tällainenkin leimailu ja lakkailu. Vielä kun saisi pakkasen ansiosta katkeilleet kynnet takaisin hyviin mittoihin niin näyttäisi kokonaisuus paremmalta. :)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Bottoms Up
Konad - White
Cheeky - European Summer

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti