2/09/2014

OPI - Alcatraz…Rocks

Kuten jo joulunaikaan kerroin, sain joululahjaksi maailman parhaalta ystävältä OPIn kuuluisan tekstuurilakan eli Alcatraz…Rocksin. Itse en tajunnut tilata lakkaa ajoissa ja kun havahduin siihen kuinka ihana se on, ei sitä juuri mistään enää saanut. Tästäkin syystä lahja oli täysin kohdallaan ja niin ihana! Tähän asti meni, että sain lakan kynsille asti, mutta odotus kyllä palkittiin. Kaikki tässä lakassa oli ihanaa.

En juurikaan perusta tekstuurilakoista, ne ovat todella kauniita, mutta en pidä siitä, että lakka tuntuu näin selvästi. Onneksi tekstuurilakat saa kuitenkin hillittyä tarpeeksi suurella määrällä päällyslakkaa. Silti näitä tekstuureja tuntuu omiin laatikoihin kovasti hiipivän, joten joku niissä vain jaksaa viehättää. Miksei yhtä ihania sekoituksia voida tehdä tavallisena glitterlakkana?


Varmistin hyvän mielen säilymisen jo aluksi ja lakkasin pohjalakaksi Isadoran Peel Off Basen. Tästä pohjalakasta tulossa vielä myöhemmin lisää juttua ;) Paitsi jos lakat lähtevät liian nopeasti livohkaan, sitten hyvä mieli katoaa, niin ihana tämä nimittäin on! Onko kaikissa OPIn lakoissa näin loistava sivellin, miten en ole sitä muka tajunnut? Lakkoja tarvitsi siistiä vain ihan minimaalisen määrän ja kynnet näyttivät oikeanlaisten ja oikeanmuotoisten lakkausrajojen takia normaalia paremmalta. Tekstuuripinta on tietysti se asia mitä en tässä lakassa pääse karkuun, mutta eipä se näin kauniilla lakalla haittaa ;) Kuvaaminen on ainut miinuspuoli tässä lakassa, oikeanlaista kuvaa on nääääääin vaikeaa saada. Olen kolme kertaa eri valo-olosuhteissa yrittänyt saada oikeanlaisia kuvia ja tämä lakka saa toivomaan kuvankäsittely-kursseilla käymistä..Kääntelin ja vääntelin sormia toiveena saada oikeanlaisia värejä esille, mahdolliset erikoiset poseeraukset johtunevat siis siitä. Lakkaa kynsillä kaksi kerrosta, kolmaskin olisi voinut olla paikallaan, mutta näin tällä kertaa.


Ylläolevassa kuvassa lakan päällä yksi paksu kerros päällyslakkaa. Ihan hurjaa eroa ei pintaan tullut, mutta nappasinpa kuvan kuitenkin. Enempää en nyt jaksanut alkaa lakkakerroksia laittaa, kestän kyllä tekstuuria sen verran. Aavistuksen verran lakasta tuli tummempi ja sen eriväriset glitterhiukkaset (vihreä, valkoinen, sininen…) näkyivät hieman paremmin. Ei voi muuta sanoa kuin suuren suuri kiitos ystävälle tästä lakasta, ehdoton helmi kokoelmassa ja lisäksi tunnearvo myös suuri! :)

Onko teihinkin iskenyt Alcatraz Rokkaa -rakkaus? ;)

Isadora - Peel Off Base
OPI - Alcatraz…Rocks

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti