2/12/2014

Ystävänpäivän perhosia

Ystävänpäivän nimissä onkin erityisen sopivaa tehdä taas ystävälle kynsiä. Ja teemana tietysti ystävänpäivä, värit siis aika helposti valittavissa. Pinkille liukuvärjäyspohjalle sopi hyvin nätit perhoset, jotka silloin miitistä saadulla alekoodilla tilasin Polishnail Shopilta.


Liukuvärjäyksessä käytettiin China Glazen White Out -lakkaa liukuvärjäyksen pohjana. Olen nyt aika vakuuttunut siitä, että liukuvärjäykseen kannattaa ehdottomasti laittaa se valkoinen pohja tai sitten lakata kynsi ensin kokonaan sillä toisella liukuvärjäyksen värillä. Tämä helpottaa liu'un tekemistä paljon. Varsinaisina väreinä ovat tummempi China Glazen Ahoy! ja sitten vaaleampi OPIn Shorts Story. Ahoy! on esimerkiksi niiiiin kaunis lakka kimalteineen, että se voisi ehdottomasti olla tämän vuoden ystävänpäivälakkani. Vaikka ylemmästä kuvasta se ei ehkä välity, niin liukuvärjäyksestä tuli kerrankin aika onnistunut ja liuku tuli tosiaankin liukuna eikä yhtäkkisenä värien vaihtumisena.

Water Decal perhoset sopivat lakkaukseen paremmin kuin hyvin, niitä käytettiin aika säästeliäästi eli laitettiin decalit vain etusormiin ja nimettömiin. Eipä lakkaukseen tullut liikaa elementtejä ja kokonaiskuva säilyi selkeänä. Polishnail Shopilta tilattuja decaleita tuli nyt käytettyä ensimmäistä kertaa, joten voisin sen verran todeta, että decalit olivat kyllä mielestäni laadukkaita. Decaleita ei tarvinnut reunoja myöten leikata irti, vaan isompina palasina ne otin irti. Sitten hetki vedessä ja kynnelle laitettaessa jämähtivät melko nopeasti paikoilleen, paljon ei ollut aikaa siirrellä decalia edestakaisin. Kerralla kannattaa siis onnistua ;) Tykkäsin siis näistä ja voisin helposti kuvitella hankkivani näitä lisääkin, koska ovathan nuo niin kauniitakin.


Rimmel - Base Coat
China Glaze - White Out
China Glaze -  Ahoy!
OPI - Shorts Story
Water Decals

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti