2/14/2014

Hyvää Ystävänpäivää!

Tänään on taas tämä juhlapäivä mitä en itse juurikaan vietä, viime vuonna taidettiin käydä kavereiden kanssa kahvilla. Ystävänpäivä antaa kuitenkin hyvän syyn lakkailla kynsille kaikenlaista ällösöpöä ja vaaleanpunaista ja glitteriä jajajajaja..Yritin edes vähän hillitä lakkailuja ja tällaista sain aikaan:


Kerrankin kynsien lisäksi onnistui myös niiden kuvailu ja lopulta tästä jäi aika hyvä fiilis vaikka puolessa välissä hommaa vaikutti aika pahalta. Tarkoituksena oli nimittäin lakata keskisormet China Glazen Put A Bow On It -glitterlakalla, mutta Isadoran Peel Off Base (noin 10 min. kuivuneena) ja tämä kyseinen lakka eivät toimineet yhdessä vaan kynnen pinta rupesi muodostamaan isoja aaltoja. Sitten glitterit pois ja siinä hommassa sitten peukaloiden lakkaukset ryttyyn ja niitä poistamaan. Ja alusta..Lopputulos on onneksi sen verran mukava, että onneksi näin kävi ;)

Kynsillä OPIn Chic From Ears To Tail (vaaleanpunainen) ja sitten China Glazen Sweet Hook. OPIa ei kyllä laadulla oltu pilattu, mutta kolme kerrosta ja pikakuivattava tekivät yhdessä hyvän lopputuloksen. Kynsiä koristamassa on OPIn I Snow You Love Me ja leimatut sydämet OB -laatasta 39. Kyseisen merkin laattojahan on MiMaxilla myynnissä. Näitä ei paljon ole muualla eteen tullut, laatu kaikissa kokeilemissani kohdallaan.

Kummallisen vähän sitä omistinkaan mitään söpöilyleimauskuvioita, pitää selvästi investoida niihin. Tämä kuvio oli kuitenkin juuri sopiva ja leimautui todella mahtavasti ilman ongelmia. Kohdistaminenkin sujui kohtuullisen hyvin Konadin kaksipäisellä leimaajalla. Onneksi olen sen aikoinaan hommannut. 


Olipas vähän söpöilyä koko teksti laatan kuvioista lakkojen väriin, mutta ehkä näin kerran vuodessa.. ;) Mutta näiden kynsien myötä on virallisesti oma lakkailuinnostus taas herätelty, YEA!


Rimmel - Base Coat
OPI - Chic From Ears To Tail
China Glaze - Sweet Hook
OPI - I Snow You Love Me
Konad - White
OB39

10 kommenttia :