2/16/2014

Hämmentäviä pilkkuja

Siirrytään sitten hempeistä ystävänpäivätunnelmista suoraan vähän erilaiseen meininkiin. Ajattelin taas lakkailusta innostuneena kokeilla jotain, mikä ei todellakaan ehkä ole ihan omalla mukavuusalueellani. Eli sekaisin sinistä ja vaaleaa oranssia, voittajan resepti? Ei ihan.


Tarkoitus oli kuitenkin hyvä, koska otin tähän mennessä käyttämättä olleen China Glazen Bahamian Escapen ja All a Flutterin käyttöön. Lisäksi mukana vanha tuttu Mimosa's Before Mani's. Sitten vain lakkaamaan ilman sen suurempia suunnitelmia. Sinistä suurimmalle osalle kynsiä ja sitten korostevärinä sitä vaaleaa oranssia. Ongelmia tuotti All a Flutterin värien sopimattomuus niin tarkasti valittuihin muihin väreihin. Nuo flutterin värithän jäävät tässä ihan pastellisiksi eivätkä toimi voimakkaampien värien kanssa tarkoittamallani tavalla. Lisäksi Flutterista oli vaikeaa saada tarpeeksi niitä tikkuja kynsille. Lopetin yrittämisen sitten vähän kesken, tein pallot muihin kynsiin loppuun ja poistin kynnet. Ei yhtään omanlaiseni lakkaus enkä siinä olisi kauempaa viihtynyt.


 Viitteet epäonnistumisesta olisi pitänyt aistia kun Isadoran Peel Off Base alkoi taas vihotella. Peel Off pohjalle, kuivuminen reilut 5 minuuttia ja lakka päälle. Ja sitten tuo aaltoilu tai tällä kertaa paremminkin halkeilu taas alkoi. Selvä, ei haittaa - päälle tulee Flutter ja halkeilu ei näy. Toisen käden kynnellä kokeilin toisella tavalla. Annoin Basen kuivua vähän alle 15 minuuttia ja lakkasin sinisen ohuina kerroksina päälle. Sama juttu! En enää tiedä kuinka lähestyä Basea, harmittaa koska se olisi niin kätevä työkalu vaikeampien lakkojen poiston kanssa :/ Alla todistusaineistoa halkeilusta. Osaisiko joku määrittää mitä teen väärin tai mistä on kyse? Peel Offin alla tosiaan myös normaalikin pohjalakkani (Rimmel Base Coat), voisiko se aiheuttaa tällaisen reaktion?

Ei näistä kynsistä sitten sen enempää, välillä vähän tällaisiakin kynsiä :)


Rimmel - Base Coat
Isadora - Peel Off Base
China Glaze - Bahamian Escape
China Glaze - Mimosa's Before Mani's
China Glaze - All A Flutter

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti