2/18/2014

Ahoy!

Tiedän, että tällä viikolla on edessä vielä vähän tarkempi ja suurempi kynsienkoristelu ja pohdinta, joten nopsaan lakkasin kynsille jotain. Lyhensin kynsiä tänään taas aika reippaasti, ei niiden rumuutta huomaakaan ennen kuin toisen käden kynnet on muodossaan ja toisen vapaasti kasvaneet. Onneksi tuli siis siistittyä kynnet taas.

Lakattavaksi pääsi China Glazen Ahoy! mihin olen viime aikoina useamminkin silmäni iskenyt. Tummempi pinkki shimmerillä, aika söpö lakka. Helposti lakan saa kuitenkin näyttämään punaisemmalta, etenkin pimeämmässä sisätiloissa ja sitten oikeaa valaistusta kuvatessa etsiessä. Mutta lakalla on joka tapauksessa punainenkin sävynsä, ei ole yksiselitteisesti vain pinkki lakka. Omassa mielessä kävi myös lakan yhteneväisyydet OPIn Let Me Entertain You -lakkaan, jotain samaa näissä on!



Peittävään lopputulokseen paras ratkaisu on mielestäni kolme kerrosta. Kuvassa kynsillä kerroksia on kaksi ja hieman näyttäisi (kuvissa), että lakka ei ole ihan täysin peittänyt kynttä. Tämän olisi hyvin voinut koristella vaikka water decaleilla tai leimoilla, mutta tällä kertaa jää näin. Kaunis on ilman koristeluitakin. Hieman tuntuu siltä, että voi olla lakan poistamisessa pientä vastarintaa lakan puolelta, yleensä jotkin tällaiset lakat voivat olla hieman hankalia. Sataprosenttiseen glitterlakkaan verrattuna kuitenkin ihan helppo tapaus varmasti ;)



Onko Ahoy! teille aikaisemmin tuttu lakka? Mitä pidätte? :)



Rimmel - Base Coat
China Glaze - Ahoy!

4 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Tosi nätti, ehkä vähän punertava omaan makuuni :)

      Poista
  2. Tosi nätti. Arvoin joskus tän ja Starwberry Fieldsin välillä. Päädyin SF:n koska oli ehkä vähän pinkimpi kuin Ahoy. Oma mieli kun ei anna myöden ostaa molempia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asia on juurikin kuten sanoit, SF on selvästi pinkimpi, tämä tosiaan menee vähän punaisempaan. Olen vahingossa hankkinut kummatkin, en ole ennen ostoa tajunnut suurta samankaltaisuutta mikä nyt on ihan selvä asia :D

      Poista