2/19/2014

They're Not The Same. They're Similar.

Olen pitkään jo pohtinut lakkalaatikoideni samankaltaisuuksia, etenkin vaaleanpunaisia ja pinkkejä. Jotenkin tuntuu, että niitä kertyy koko ajan lisää ja ne ovat juurikin niitä sävyjä, jotka eniten tilaillessa silmää miellyttävät. Kuten myös pastelliset sävyt yleensä. Päätin lopettaa pohtimisen, napata kameran käteen ja kaivaa OPIn ja China Glazen vaaleanpunaiset ja pinkit esille. Näin siinä sitten kävi:


OPI: Chic From Ears To Tail, Shorts Story ja Ate Berries In The Canaries.


China Glaze: Wish On A Starfish, Bottoms Up, Laced Up ja Strawberry Fields


Beauty Within, Escaping Reality, Ahoy! ja Put A Bow On It.

Samankaltaisuuksia on siis yllättävän vähän, vaikka lakat tuntuvatkin laatikossa ja hyllyssä sulautuvan sellaiseksi pinkiksi kasaksi. Etenkään vaaleanpunaisia ei edes hirveästi ole, lähinnä valikoima keksittynyt tuohon pinkkiin. Muutama uusi lakka on kotiin matkalla, mutta en usko, että niistäkään ihan täysin samanlaisia tapauksia on tulossa. Loppujen lopuksi tilanne on siis pysynyt hallinnassa aika hyvin. Etenkin nyt kun karsin lakkoja myyntiin noin 40 kappaletta ja leimauslaattoja siihen lisäksi. Pinkkejä tuohon kasaan ei kuitenkaan kamalasti tainnut päätyä ;)


Lopuksi vielä kaverikuvaan kolme samankaltaisinta tapausta eli keskellä OPIn Shorts Story ja sivuilla vasemmalla Laced Up ja oikealla Bottoms Up. Nämäkään eivät selvästi ole samaa sävyä keskenään.

Onko teillä "keräilyongelmia" jonkin lakkasävyn/-sävyjen kanssa? :)

Lakkoja oli yllättävän vaikeaa saada kuvaan omana sävynään, mutta valitsin kuvat jotka olivat lähinnä totuutta. Tällä hetkellä harmaita hiuksia aiheuttaa tuo lightboxin mukana tullut taustakangas-setti, kankaat kun ovat vähän kiiltävästä päästä ja täysin mustia/valkoisia taustoja on mahdotonta kuviin saada. Taustakangasta tai -paperia en myöskään ole onnistunut mistään löytämään. Huoh!

8 kommenttia :

  1. Violetit. Se on heikkouteni! :D
    Pitäisi varmaan joskus kasata kaikki violetit lakat glittereistä hiekkoihin asti kasaan ja kohdata totuus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta se voi olla lompakollekin hyödyksi kun huomaa omistavansa jotain mitä ei muistanutkaan ja sen voi myydä! :)

      Poista
  2. Pronssiset/kupariset sävyt, oranssit, nudet... onhan näitä xI

    VastaaPoista
  3. Aina se silmä tietyt sävyt ensimmäisenä bongailee.. :) Violetit taitaa olla miun(kin) heikkous..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei toi violetti kolahda, ehkä enemmän semmoinen pastellivioletti (yllätys!) :D

      Poista
  4. Mulla on ongelma sinisten, ja varsinkin laventelin sinisten kanssa :D Yleensä kun kynsilakkoja ostan niin mukana on vähintään yksi sininen! Laventelin sinisiä mulla on kolme lähes identtistä, kaikki oon ostanut ajatellen "tän väristä mulla ei vielä ookkaan!" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä tietää kyllä, että tämä tiettyjen värien hamstraaminen on ihan normaalia! :D

      Poista