2/24/2014

Golden Vacation

Viikonloppu vierähti kauan odotetulla kaupunkilomalla Ruotsin puolella, joten blogissakin oli sitten hiljaista. Nyt vielä kovin väsyttää ja menee varmaan muutama yö, että univelat saa karistettua pois. Siitäkin huolimatta olo on kovin iloinen ja onnellinen mahtavasta reissusta ja kotona olemistakin osaa arvostaa taas uudella tavalla kun muutamassa päivässä ehti kokea vaikka mitä!

Omista kynsistäni reissussa en tajunnut ottaa kuvaa ennenkuin ne olivat jo kärsineet liikaa, mutta kynsillä oli perusmanikyyri kirsikkapuiden oksilla (water decals) ja I Snow You Love Men glittereillä varustettuna. Sen sijaan aikaisemmin laiteltiin matkaseuralleni jo kynnet, joten ne minulla on näyttääkin!


Kynsillä aika kultainen teema, glitterlakkana China Glazen I'm Not Lion ja sitten nimettömissä saman merkin Passion. Reissussa saatiin todistaa glitterien katoamista kynsillä, yhtäkkiä saattoi hotellin lattialta löytyä kultainen kynsi. Ilmeisesti useat kerrokset glitteriä + päällyslakka aiheutti sen, että lakkaukset putoilivat kokonaisina ihan yllättäen. Hyvä siis ettei alla ollut lisäksi Peel Offia ;)

Nimettömiin leimattiin Konadin laatasta m36 ne isommat perhoset ja niiden keskelle laitettiin perinteisen väriset strassit. Nämä kynnet säilyivät ihan täydellisesti koko viikonlopun ajan, hauskaa. 

Suuri kiitos matkaseuralle huikeasta reissusta! <3

Rimmel - Base Coat
China Glaze - I'm Not Lion
China Glaze - Passion
Konad - m36
Konad - White
Strassit

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti