3/01/2014

OPI Push and Shove

Aina välillä kynsilakkamerkit onnistuvat kehittämään sellaisia erikoisuuksia, jotka pitää vain hankkia. Tällaisista tapauksista tulee mieleen esimerkiksi OPIn Spotted ja vaikkapa Alcatraz…Rocks! on mielestäni tekstuurin aatelistoa. Yksi tällainen hankittava erikoisuus on  mielestäni OPIn Push and Shove.

Push and Shove ilmestyi tuoreessa Gwen Stefani for OPI -kokoelmassa. Lakka myydään tuplapakkauksessa, sillä sen kaveriksi kuuluu olennaisesti pohjalakka Lay Down That Base.   Kyseessä on siis erikoinen, hyvin lähelle peilipintaa pääsevä lakka. Olen lukenut ja huomannut, että tällä hetkellä juuri tämä lakka kaikista merkeistä pääsee peiliä lähimmäksi. Ja tikutettuani lakan ymmärsin myös sen, että kuvat eivät tälle lakalle ole tehneet oikeutta. Lakan miinuspuolia on se, että sen levittäminen ei ole kaikista yksinkertaisimmasta päästä. Lakka ensinnäkin toimii vain harvoilla ja valituilla pohjalakoilla (selittää tuplapakkauksen) ja LDTB -pohjalakankin kanssa ongelmia voi tulla. Itse sain toisen käden ongelmitta lakattua mutta toiseen ilmaantui kaljuja rantuja kuivumisen jälkeen. Kuvissa lakka siis ilman päällyslakkaa, tällä kertaa kokeilen ilman sitä.


Lakan koostumus ei ole ihan perinteinen. En ole nyt ihan varma mikä siitä tuli mieleen, mutta jostain lakatessa se kovasti muistutti. Reunoja siivoillessa (ja tämä kaverihan valuu jos siveltimessä on yhtään liikaa lakkaa) lakan erikoisuus myös paljastui, siivoilu ei nimittäin sujunut ihan täysin perinteisesti. 


Vaikka lakasta kovasti pidänkin niin tällä hetkellä se kyllä myös kummastuttaa. En nimittäin ole tottunut siihen, että tietokoneen valot heijastuvat kynsistä näin voimakkaasti. Olo on sellainen kuin olisin lähdössä ala-asteen discoon. Aluksi ajattelin (ja tähän kirjoitinkin), että lakkaa ei luultavasti tule yhtä suurena pinta-alana blogissa näkymään, mutta muutaman tunnin lakkaa kynsillä katseltuani totuin siihen niin, että nyt olen ihan rakastunut. Toivottavasti samanlainen lakka tulee joskus myös kultaisena, olisi myöskin varmasti komea tapaus! 

Kynsien mahdolliset urathan lakan alta näkyvät vähän turhankin hyvin. Tikulla lakka on todella komea, koska se on sileä ja peilimäisyys tulee esille vieläkin paremmin. Jotkut ovat muistaakseni kokeilleet alle Ridge Filler -pohjalakkaa mikä sitten näitä uria tasottaisi pois. Kärkikuluminen oli yksi tämän kynsilakan isommista kysymysmerkeistä. Seuraavana iltana lakka oli kulunut hieman, mutta jo kahden päivän päästä lakka oli rumannäköinen kynsien kärjissä. Hyvin siis irtoilee ilman päällyslakkaa, joten onhan tätä sitten päällyslakankin kanssa testattava!

Yhteenvetona sanon tästä lakasta kuitenkin, että olen itse kyllä ihan tälle lakalla myyty ja onneksi se tuli tilattua vaikkei se alunperin mielessä ollutkaan! Mahtavaa on myös se, että lakka ei ole muita kalliimpi vaan pohjalakan + Push and Shoven saa samaan hintaan kuin muutkin.



Omistatteko te Push and Shoven? Mikä on mielipiteenne tällä hetkellä kyseisestä kynsilakasta?

PS. Blogi jää nyt viettämään hiihtolomaa viikoksi, lähinnä koska kynsilakat ja kuvausvarusteet ovat toisessa osoitteessa tällä hetkellä..Joten ellen jotain muuta keksi niin palaamme viikon kuluttua asiaan! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti