3/11/2014

OPI - Don't Bossa Nova Me Around

Nyt on ongelma: jos haluan esittää blogissa lakatut kynnet, mutta järjestelmäkamera tai muutkaan valokuvausvälineet eivät ole samassa osoitteessa niin jätänkö kynnet näyttämättä vai näytänkö ne huonolaatuisemmat pokkarilla otetut kuvat? Tällä kertaa päädyin jälkimmäiseen eli näette kynnet nyt anyway. Onneksi muuten ei ole tapana kuvata peukaloa, vasemman käden peukalonkynsi päätti nimittäin katketa ja noin lyhyttä kynttä ei ole vähään aikaan käsissä ollutkaan! Onneksi kasvavat nopsaan takaisin.



Kynsillä siis tuore lisäys perheeseen eli OPIn Don't Bossa Nova Me Around. Kyseinen lakka on tuoreesta Brazil -kokoelmasta, josta olen tähän mennessä hankkinut kolme lakkaa vaikka niiden ei pitänyt alunperin niin kiinnostavia olla! Lakka on sellainen hyvin vaaleanpunainen savuisuudella varustettuna, joten täysin vaaleanpunaiselta se ei näytä. Vaaleana sävynä miellyttää itseäni kovasti ja lakan laatukin oli hyvä cremelakka - peitti kahdella kerroksella.

Koristeluiksi kelpasi mukana olevista kahdesta laatasta ennen käyttämätön kukkakuvio Konadista m36. Jep, yritin rajoittaa viikon lomalle mukaan lähteviä lakkoja, mukana siis noin kahdeksan lakkaa ja kaksi laattaa, dotting tool ja valkoinen leimauslakka..Ehkä tätä rajoittamista pitäisi vähän vielä harjoitella? No, lähinnä uutuuksia kuitenkin vain otin mukaan. Kynsistä tuli ihan omannäköiset vaikka kuvista näiden ihanuus ei nyt ihan välitykään.


Rimmel - Base Coat
OPI - Don't Bossa Nova Me Around
Konad - White
Konad - m36

4 kommenttia :

  1. Tottakai kaikki esittelyyn. :) Voi miten ihana lakkaus, oon saanu hyvän tovin väisteltyä ostelua, mutta kyllä on niiiiin ihana tuo lakka.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, hyvä tietää, näitä pokkarikuvia on nimittäin vielä tulossa :D Tämä on kyllä nätti lakka, vähän sellainen ehkä olis ihan kiva -ostos, mutta kyllä kannatti! :)

      Poista
  2. Kaunis lakka ja ihanan hempeät!:)

    VastaaPoista