3/12/2014

OPI - Love. Angel. Music. Baby.

Facebookin Kynsikoristelut -ryhmä on kuuluisa siitä, että se luo tietynlaista "ostohysteriaa" kun sinne linkitellään uusia kynsilakkakokoelmia tai hehkutetaan tiettyjä lakkoja. Toisaalta samaa tehdään blogeissakin ja sitä kautta tutustuin tähän lakkaan mitä aluksi en ajatellut tarvitsevani ollenkaan. 

OPIn Love. Angel. Music. Baby. ilmestyi (kuten nimestä voi päätellä) Gwen Stefani for OPI -kokoelmassa. Lakka on kultainen "satiinipinnan" antava lakka, jonka sisaruslakkana on pidetty OPIn This Gown Needs a Crown -lakkaa jota en siis omista koska heräsin lakan ihanuuteen hetken liian myöhään. LAMB ei ole glitterlakka, mutta tällä hetkellä arvelisin silti, että poistaminen ei ole yhtä helppoa kuin perus creme-lakalla. Kuvissa lakan kauneus ei ehkä pääse ihan täysiin oikeuksiinsa (ne kuvausolosuhteet taas, huoh), mutta tätä tullaan tulevaisuudessa näkemään lisää ihan varmasti!



Harvoin lakkapullon kyljessä tai korkissa on yhtä selvästi annettu ohjeet kuin nyt: No Top Coat. Ja arvaatkaa mitä minä teen? No laitan tietysti päällyslakkaa! Ilman sitä lakan pinta jää mattaisemmaksi ja ehkä tosiaan sellaiseksi satiinimaiseksi. Mutta ei tämä ole mielestäni päällyslakan kanssa yhtään sen huonompi vaihtoehto, varsinkin jos se yhtään auttaa pysyvyyttä. En ole niin kiiltävää pintaa vastaan vaikka mattana tämä olisi ollut ehkä vielä astetta kauniimpi. Lomaillessa ja harvemmin lakatessa kuitenkin arvostan paljon sitä, että lakka pysyy kauniina useamman päivän eikä koko ajan tarvitse lakkauksia uusia. 

Tästä lakasta kyllä tykkään vaikka kultainen ei ehkä ole sävynä se itselleni kaikkein rakkain. Tämä on kuitenkin helppo lakka levittää (kuvissa kaksi kerrosta) ja rauhallinen lakkavalinta kynsille. Huomaamaton lakkavalinta esimerkiksi tummanpinkkiin verrattuna ja silti tätä tulee tuijoteltua jatkuvasti, niin nätti se vain on. Tähän vielä jotkut lakan arvoiset koristelut ja komea lakkaus on ihan taattu!

Kuvista myös muuten näkyy se, että lomailu (hyvin rauhallinen lomailu) ei ole ollut kynsille mieluista vaan vasemman käden etusormi ja peukalo ovat kyntensä menettäneet, onneksi kasvavat aika hyvää vauhtia eikä tuo etusormi näissä kuvissa nyt niiiiin ilmeinen ole. Joka viikkoisessa kynsienlyhennyksessä sain hyvin taas viilata pituutta muista kynsistä pois, ovat taas tällä hetkellä hieman helppokäyttöisemmät ja silti nätit. 

Mitä pidätte tästä lakasta? :)




Rimmel - Base Coat
OPI - Love. Angel. Music. Baby.
Sally Hansen - Fast Dry Top Coat

2 kommenttia :

  1. This kind of finish is very unique! great swatch though <3
    hugs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Yes it is, I'm really liking this since it doesn't fall off same as other polishes might! :)

      Poista