7/25/2014

Kynityt

Idea oli hyvä - kaikki muu sitten vaan meni ihan pieleen. Lakkaamista aloitellessa iski joku hurja väsymystila mikä ajoi sitten nukkumaan jo paljon ennen normaalia ajankohtaa. Pakko oli kuitenkin kynnet saada valmiiksi ja lakatessa ihan todella sinnittelin eteenpäin koko ajan. Erittäin harvinaista. Kaiken lisäksi olin kynsiä lyhentäessä innostunut ottamaan mittaa vähän liikaa pois ja nyt kynsien yleinen look ei ole niin omaan mieleeni. Mutta onneksi kasvavat nopeasti.


Sitten ne varsinaiset kynnet. Halusin pitää lakkauksen keskuspisteenä Dollish Polishin Better Not Wastea, mutta erehdyin lakkaamaan sen valkoisen päälle. Vaaleanpunainen Essien Go Ginza (nimettömissä) olisi ollut parempi valinta pohjalle. Go Ginzan päällä on Vivid Lacquerin leimauslaatasta VL 006 sulka, tai oikeastaan vaan sen pää. Nimettömistä tulikin sitten koko lakkauksen lempparit, pitää tätä pinkillä vaaleanpunaisen päälle -leimausta käyttää toistekin. 

Vivid Lacquerilta tämä on ensimmäinen tuttavuuteni ikinä. VL valmistaa hauskoja leimauslaattoja, joista jäin kuolaamaan erityisesti erilaisia neulontamalleja täynnä olevaa laattaa, ehdoton hankinta tällaiselle käsityöharrastajalle! Niiden ollessa kuitenkin loppuunmyytyjä päädyin hankkimaan tämän laatan, josta löytyy niin chevronia, sulkia kuin voikukkiakin - eli kaikkea mikä on tällä hetkellä kovassa huudossa. Ei haittaa. Kuvat siirtyivät kynsille hyvin, käyttämäni leimauslakka ei ollut työhön parasta mahdollista, joten enempää en osaa vielä laatasta sanoa.


Muissa kynsissä käytin sitten ihan vain Essien Fashion Playgroundia, joka kyllä ehdottomasti vaatii sen kolme kerrosta (ainakin). Ehkä jos jaksaa odottaa kerrosten lakkaamisen välillä pidemmän aikaa voi vähempikin riittää. Itsellä tätä kärsivällisyyttä ei tällä kertaa riittänyt. Mutta tässä nämä kynnet nyt kuitenkin ovat kuvattuna ja ikuistettuna, aina ei voi voittaa!

Onko teillä kokemusta Vivid Lacquerista?

Rimmel - Base Coat
Essie - Go Ginza
 Essie - Fashion Playground
Dollish Polish - Better Not Waste
China Glaze - White Out
Vivid Lacquer - VL 006
Konad - Pink

/ Good idea but I was too tired when making it real. I wanted to make these nails focused on my new polish, Dollish Polishes Better Not Waste. My first mistake was to polish it over white, that light pink, Essie's Go Ginza, would have been a much better choice. Over Go Ginza I used Konad's pink to stamp Vivid Lacquer's plate VL 006. On other nails I used Essie's Fashion Playground which really does need at least three layers to be opaque. But although these nails weren't the best I have made, here they are photographed and published. / 

2 kommenttia :

  1. Mä haluisin kokeilla juuri Vivid Lacquerin laattoja! Mistä oot niitä hankkinut? Meinaan mä kuolasin niitä jsut yhdessä kaupassa ja en oo saanut oikein ihmisiä mukaan kimppaan, niin en tiedä tuleeeko nyt hankittua sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harlow&Co:lta tilasin niiden kahden KBShimmerin mukana. :) Toivottavasti saat omatkin VL:t hankittua! :)

      Poista