8/30/2014

From Rome

Asiaankuuluvasti palasin Roomasta myös kynsilakkatuliaisten kanssa. Suurimpana kynsilakkashoppailun mielenkiinnonkohteena oli KIKOn lakat, etenkin ne vähän erikoisemmat. Cupcake tai Sugar Mat -lakkoja ei kuitenkaan yhdestäkään kolmesta vierailemastamme KIKOsta löytynyt. Joten tuloksena oli seitsemän uutta peruskokoelman lakkaa ja näiden lisäksi kaksi OPIa Sephorasta.


Bubble Bath & Mod About You
Bubble Bath oli niin rauhallisen ja helpon oloinen nude ja lakkaa katsellessa mieleen palautui Oot Meikannut! -blogin Annan kehut tästä lakasta. Olihan se sitten ostettava. Seuraavasta Sephorasta ostin sitten Mod About Youn, mikä on ollut jo pitkään ostoslistalla kuten jo aikaisemminkin mainitsin. Pettymään ei joutunut, ihana lakka! OPIt eivät Roomassa mitään hullun halpoja olleet, hinta oli tasaisesti 13,90 €. Eli vain hieman halvempi kuin Suomesta ostettuna. Mutta kun kerta lomareissulla oltiin niin nämähän oli sitten vähän tuliaisia itselle niin päätin sitten kuitenkin ne ostaa.

Muitakin lakkamerkkejä Roomasta kyllä löytyisi, esim. Wet n Wild, Rimmel, L'Oreal, Essence, Catherine Arley ja Sephora by OPI ovat muutamia näkemiäni merkkejä. Yhtäkään näistä en ole oikein kuitenkaan keräillyt, joten ne saivat jäädä kauppaan. Satin Pastel Pink (216), Canary Yellow (355), Lilac (330), Mint Milk (389), Peach Rose (358), Light Peach (359) & Violet Microglitter (255)

KIKOjen perussävyjä oli tosiaan tarjolla vaikka kuinka, mutta melko nopeasti sitä tulee napsittua omat lempisävyt hyllystä ja kiikutettua kassalle. Yllättävimpänä lakkana on ehkä tuo keltainen Canary Yellow, mutta ajattelin sillekin kertyvän käyttökertoja etenkin kun OPIn I Just Can't Cope-Acabana on ollut niin paljon käytössä tänä kesänä. Toinen esille nostettava lakka on Mint Milk, joka on jo omistamastani KIKOn Sugar Mat -sarjan mintusta täsmälleen sama väri, mutta ilman tekstuuriefektiä. Tuo tekstuuri on niin komea, että samaa lakkaa olen kaipaillut jo pitkään ihan tavallisena cremenä. Tätä kuvaa katsellessa epäilyttää Lilac ja Peach Rose -lakat, koska yllättäen ne näyttävät turhan lämpimiltä sävyiltä. Toisaalta taas juuri sopivan syksyisiltä. Vaikea sanoa vielä ennen kokeilua miten noiden kahden käy.

/ These are the polishes I brought back from Rome. I bought two OPIs from two different Sephoras and seven KIKOs (obviously from KIKO). Those Sephoras had a really small variety of OPIs from which to choose from and OPIs Brazil collection was the newest they had. The other Sephora didn't have even that. So I chose two very pretty OPIs, the second one, Mod About You, had even been on my wishlist for quite some time. 

I was really hoping to find some little different kind of KIKO collections, for example Cupcake or Sugar Mat -polishes. No such luck. Well, from the basic KIKO-collection I got those seven polishes. I'm only thinking about those two polishes, Lilac and Peach Rose. I'm thinking that they might be a bit too warm colors for my skintone. But we'll see.. /

2 kommenttia :