8/28/2014

2x Failed Attempts

Nyt en enää edes jaksa selittää teille, että "juu, nämä kynnet nyt oli vähän tämmöiset" vaan ihan raakasti isketään ruutuun kahdet pilalle menneet kynnet. Jo suunnitteluvaiheessa, sitten toteutuksessa ja myös valokuvaamisessa meni jokin pieleen. Ehkä näiden kaksien kynsien pitäisi jo todistaa se, että hyvä suunnittelutyökin kannattaa.Ensimmäisissä kynsissä käytin Essien Go Ginzaa ja Zoyan Perrietä. Tein yksinkertaiset leimaukset MoYou Londonin Mother Nature Collection 01 -laatasta ja leimauslakkana Konadin Vivid Pink ja Pastel Violet.  Uutena tuttavuutena oli Zoya, joka osoittautui ihan loistavan laatuiseksi, mutta kuitenkin itselleni hieman liian tummaksi violetiksi. Aksenttikyntenä kuitenkin toimii kuten myös syksyisempänä lakkana. Laadultaan aivan loistava, yksi kerros lakkaa olisi riittänyt, mutta tottumuksesta lakkasin silti kaksi. Ei voi kun suositella.


Rimmel - Base Coat
Essie - Go Ginza
Zoya - Perrie
MoYou London - Mother Nature Collection 01
Konad - Vivid Pink
Konad - Pastel Violet


Näihin kynsiin taas päätin yhdistää meriteeman ja vaaleanpunaisen värin eli Essien Lovie Dovien. Lakka oli hyvälaatuinen, peitti nätisti kahdella kerroksella. Raidat tein kynsiteipeillä ja Rimmelin White Hot Love -lakalla, jonka ostin paikkaamaan pikaista valkoisen lakan tarvetta. Leimaukset Cheekyn 36 -laatasta. Näiden kynsien myötä (kaksi päivää töissä näillä) tajusin, että vaaleanpunainen näin isolla pinta-alalla ei todellakaan ole oma juttuni. Tunsin oloni suurimman osan ajasta epämukavaksi ja liian tyttömäiseksi. Onpahan tämäkin asia nyt todistettu, eipä tarvitse enää pinkkiä käyttää jokaisella kynnellä. Perinteinen meri-aiheisuus perinteisine väreineen on siis itselleni parempi ratkaisu ;)

Rimmel - Base Coat
Essie - Lovie Dovie
Rimmel - White Hot Love
Cheeky - 36
Nail Tapes
Konad - White

Mitä mieltä te olitte näistä kynsistä? 

/ Nothing special in here, just two set of nails that went somehow wrong in the process of making or photographing them or I just didn't like them. /

2 kommenttia :