8/24/2014

Mad About Mod About You

Kun oli aika aamulla alkaa kuvata näitä kynsiä, päätin syödä ensin aamupalan. SUURI virhe. Onnistuin nimittäin vetämään vasemman käden etusormeen leipäveitsellä sormen sivusta kynsinauhan yli kynteen asti yltävän haavan. Kynsien kuvaaminen siis hieman viivästyi ja sai tylsän lisämausteen. Mutta kun verenvuoto melkein puolen tunnin kuluttua lakkasi niin kuvat oli napattava heti kun tilaisuus siihen vielä oli.

Pitkään OPIn Mod About You on roikkunut ostoslistallani, mutta ei ihan kärkipäässä. Olen nimittäin kokenut, että lakka on vähän liian samanlainen esim. Essien Go Ginzan ja muiden pastellieni kanssa. Mutta nyt lakkaa kokeiltuani tajusin kuinka väärässä olin. 


Mod About You on todella laadukas, etenkin näin vaaleaksi pastellisävyksi. Kaksi kerrosta riitti hienosti peittämään ja yksi kerroskin oikeasti yllätti levitettäessä peittävyydellään. Mielestäni tämä lakka on enemmän vaaleanpunainen kun vaalea lila ja vaikka en pinkeistä tykkääkään, niin tällainen sävy on juuri ominta aluettani. Ihana lakka!


Leimaukset Vivid Lacquerin 006 -laatasta. Hyvälaatuinen leimauslaatta, kun todella pienetkin kuviot leimaantuvat näin hyvin ja tarkasti. Sopivat kynnet toteutettavaksi puoli yhden jälkeen yöllä.

Rimmel - Base Coat
OPI - Mod About You
Vivid Lacquer - 006
Konad - Black

/ This polish, OPI's Mod About You, is one of my purchases from our trip to Rome. I doubled it with Vivid Lacquer's plate 006 and Konad's black stamping polish. I really like the shade of this polish and it's quality was absolutely great! The only thing wrong with these is that I managed to cut myself in my index finger as you can see. Now I'm just waiting the cut to heal so I can get back to polishing my nails../

4 kommenttia :

  1. Auts, haava näyttää kipeältä. :/ Kynnet ovat siltikin hienot, leimat sopii hyvin hempeään lakkaan ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo vähän kirpaisi, nyt hyvin käärittynä ja paranee hyvää vauhtia :) Kiitos!

      Poista
  2. En edes alkuun huomannut tuota haavaa, kun ihailin lakkausta :D mutta kipeältä tuo näyttää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä niin, itestä kun tuntuu että se ottaa liikaakin silmään!

      Poista