8/23/2014

Love for Rome


I'm back! Rooma on nyt koluttu melko hyvin läpi ja pettymään en joutunut, onhan se nyt mahtava kaupunki täynnä historiaa. Siihen historian määrään meinaa vaan vähän matkan aikana turtua kun joka kulman takana on jonkinlainen raunio tai mahtavan komea kirkko. Tai sitten se hevosmies kaikkien rakennusten päällä jossain horisontissa.

Epäsuorassa auringonvalossa
Roomaan lähtiessä lakkasin kynsille OPIn Love. Angel. Music. Baby. :n. Lakka oli kyllä hyvä valinta ja sopi Rooman tunnelmaan ihan eri tavalla kuin esimerkiksi räikeä pinkki olisi sopinut. Tein taas vastoin pullon käskyjä ja lakkasin päälle päällyslakan. Kestävyys oli hurjan hyvä, lakka alkoi lohjeta pois vasta kolmantena matkapäivänä ja mitä kaikkea se olikaan kokenut ennen sitä.

Suorassa auringonvalossa
Ja koska kerta Roomassa oltiin, piti kynsikuva ottaa vähän erikoisemmassa paikassa. Instagramissa seuraavat tämäntyyppisen kuvan jo näkivätkin. Pitivät varmaan muut turistit ihan hulluna kun Colosseumilla tungin käteni kameran eteen.

#mynailsandcolosseum

Kesätöitä on jäljellä enää muutamia hassuja päiviä, joten kynsien kunto alkaa pian olla parempi. Jottei homma menisi kuitenkaan liian helpoksi, niin leipää leikatessani avasin vähän sormeakin niin, että haava alkaa sormen reunasta ja menee kynsinauhan läpi kynnen reunaan. Joten sen aikaa, että haava alkaa näyttää edes jonkinlaista paranemista ja sulkeutumista on kynsipuolella vähän hiljaisempaa. Toivottavasti paranemisprosessi vauhdittuu nyt viikonlopun aikana!

Rimmel - Base Coat
OPI - Love. Angel. Music. Baby.

/ I'm back from my vacation in Rome! I had OPI's Love. Angel. Music. Baby. on my nails during the trip and it turned out to be the best choice for it. It lasted for three days and the shade was absolutely perfect for Rome. And of course since I was in Rome I had to photograph my nails in a little different background than usual. / 

2 kommenttia :

  1. Kiva kun olet palajannut :) hahaa miks en tommoata hashtagia tajunnut itse Rooman reissulla, ois voinut coolin kynsikuvan ottaa Colosseumin kanssa x.x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos Katja! :) Ei ole tuolla hashtagin takana kauheaa tunkua kyllä :D

      Poista