8/08/2014

Intiaani



Maanantain ja tiistain välinen yö ja kasa kynsilakkoja. Vaikka vähän on kuuma, niin ei kai se lakkailua estä kun kerrankin on aikaa. Idea lähti tällä kertaa intagramista, @sloteazzy :n tutoriaalista. Olen todella huono maalaamaan käsin kynsille mitään, mutta nyt tuntui, että on vaan yritettävä. Tarkoituksena oli tehdä kuvio kahdelle kynnelle kumpaankin käteen, mutta lopulta huomasin, että kummassakin kädessä on joka kynnessä kuviot. Hups.


Pohjalla OPIn My Vampire Is Buff. Tehosteväreiksi valittuna OPIn Where Did Suzi's Man-Go? ja China Glazen Petal To The Metal. Sitten vain art liner toiseen käteen ja eikun tekemään. Ensin tein kolmioiden ympärille rajaukset, sitten vasta "portaikon" ääriviivat ja sitten niitä sisältä värittämään. Vaikka itselläni on monia erilaisia siveltimiä käytössä silti tuntuu, että se yksi ja oikea, terävä koristelusivellin on yhä löytämättä. Tämänhetkiset tuntuvat liian löysiltä ja taipuvilta eli jämäkämpi malli olisi haussa. Minkälaista koristelusivellintä itse käytätte?



Ovathan nämä kynnet nyt selvästi itsetehdyn ja -maalatun näköiset, mutta tulipa kerrankin tartuttua johonkin muuhun kuin leimauslaattaan tai kynsiteippeihin! 


Rimmel - Base Coat
OPI - My Vampire Is Buff
OPI - Where Did Suzi's Man-Go?
China Glaze - Petal To The Metal
Depend - Art Liner, Black

/ I tried some hand painting inspired by instagram's @sloteazzy who makes absolutely incredible nails. Although these nails look totally home made I still like them since once I did something that doesn't involve stamping or nail tapes. I used some quite good quality nail polishes in these nails so I didn't have to think anything else than the painting. OPI's My Vampire is Buff gave these nails quite good and quiet background so that the focus is on the prints. /

4 kommenttia :

  1. Ooh, hauskan näköinen lakkaus! :)

    Mulla on viime vuoden messuilta ostettu Mereneidin koristelusivellin ja se on kyllä aikas jees. Tosin ei sekään mikään super jämäkkä oo, mutta ne karvat on ainakin sopivan mittaset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annie! :) Pitää katsastaa josko tuo Mereneid olisi se oma THE sivellin ;)

      Poista