8/04/2014

My July 2014

Ja taas yksi kuukausi takana. Kohta ollaan jo niin pitkällä kesää, että Halloween- ja syksykokoelmista tulee olennainen osa kynsilakkamaailmaa. Heinäkuu oli kynsirintamalla kaikista hiljaisin. Lähinnä annoin kodin uusille lakoille, lakkailtua ei kovien helteiden takia juurikaan tullut kun iltaisin oli aina veto ihan pois.


Kynsilakka: CesarsShop & Dollish Polish - Better Not Waste
Nail Polish: CesarsShop & Dollish Polish - Better Not Waste

Löytö: Indielakat
Find: Indie polishes

Paras ostos: KBShimmerin lakat ja Better Not Waste
The best buy: Those polishes from KBShimmer and Better Not Waste


Suurimpia heinäkuun tapahtumia oli KBShimmerin lakkojen ja CesarsShopin & Dollish Polishin Finnish Blogger -kokoelmasta Better Not Wasten tilaaminen. Ensimmäisiä virallisia indielakkoja, joiden hankkimiseen on todella riittänyt kiinnostusta. Enemmän pohdintaa suhteestani indieihin kävin tässä postauksessa.

Kynsiä tuli lakattua ihan vain muutamat, mutta silti niiden joukossa oli jopa kolmet lakkaukset, joista tykkäsin kovasti. Suosikeiksi valikoituivat silti juuri nuo kesä skittlettet, koska lakkaus oli tyyliltään sellainen jota ei yleensä itselläni nää. Muita lemppareitani olivat kultainen liuku hempeällä pohjalla ja koko kynnen ruusuleimaukset vaaleanpunaisen OPIn päällä ja vielä kaikista uusin lakkaus eli harmaan, keltaisen, valkoisen ja mustan yhdistelmä.

Huomasin tässä kuussa myös sen, että kuinka paljon kynnen pituus vaikuttaa kynsien ja lakkausten tyyliin. Kun kesätyöt loppuvat ja on aika palata taas yliopistolle kokoaikaisesti, olisi mahdollisuus kokeilla taas pidempää kynsimallia. Katsotaan miten kynnet jaksaisivat kasvaa. Vanhoista kuvista olen kuitenkin huomannut, että kynsieni muoto menee terävämmäksi mitä pidemmät kynnet ovat mikä ei kyllä omaa silmää miellytä yhtään.

/ The biggest events of July were me buying my first KBShimmer -polishes and ordering the CesarsShop & Dollish Polish Finnis Blogger -collection's polish called Better Not Waste. I also wondered about my relationship to indiepolishes in here.

I only did a couple of nails this month but to my surprise amongst them there were three nails I really liked. My favorites turned out to be the summer skittlette (since I don't usually do that kind of colors or nails) and golden ombre with pastel base and the whole nail stamping with OPI's light pink on the base and the latest nail art, the combination of yellow, grey, white and black.

I also noticed this month how nails' length make a huge difference in how my nail art looks like. I'm thinking that when it's time to go back to university this fall I'm growing my nails out a bit to see how longer nails would look on me. /  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti